25 bin TL'ye dizüstü bilgisayar önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Üniversiteye hazırlanacağımdan dolayı masaüstümü satıp laptop almayı düşünüyorum. Şu anki kullandığım sistem 1650 Super, AMD 3500X'li. Birazcık daha güçlü olsun istiyorum, 25 bin TL bütçem var maksimum. Belki 26 bin TL'ye çıkabilirim. Kendinize alacak gibi tavsiyede bulunabilir misiniz? Lütfen yorum kasmak için doğrudan gördüğünüz laptopları atmayın <3.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşım geçenler monster abra aldı baya memnun ancak kampanyası vardı şuan için fiyatları nedir tabi araştırman gerekiyor.

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Arkadaşım buna yakın bir sistem kullanıyordu tek sıkıntısı rami tek kanallı

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Önerdiğim laptop'un hem işlemcisi güçlü yeni nesil hem de ekran kartı en son çıkan serisinde marka ve performans açısından zaten diyecek bir şey yok bu fiyata özellikler gerçekten şahane

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Önerdiğim laptop'un hem işlemcisi güçlü yeni nesil hem de ekran kartı en son çıkan serisinde marka ve performans açısından zaten diyecek bir şey yok bu fiyata özellikler gerçekten şahane
Bu aşırı ucuz nedense bunu umarım kaçırmam çok teşekkür ederim <3
Post automatically merged:

Bu fiyata daha iyisinin var olduğunu söylemiş bazıları yt yorumlarında bana baya iyi geldi ama türk insanı işte herşeyi eleştiriyolar gereksiz
4 5 sene idare eder mi beni sence sonra zaten masaüstüne geçeceğim

Son düzenleme:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bu aşırı ucuz nedense bunu umarım kaçırmam çok teşekkür ederim <3
Post automatically merged:

Bu fiyata daha iyisinin var olduğunu söylemiş bazıları yt yorumlarında bana baya iyi geldi ama türk insanı işte herşeyi eleştiriyolar gereksiz
4 5 sene idare eder mi beni sence sonra zaten masaüstüne geçeceğim
Tabii ki eder araştırıp öneriyorum her türlü işini göreceğine inanıyorum bundan daha iyisi varsa onu da almanı isterim ama ben şu an en iyi olarak bunu bulup attığım için sana başkası da daha iyisini atabilir kuşkusuz bunu alabilirsin için ferah olsun merak etme

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Üniversiteye hazırlanacağımdan dolayı masaüstümü satıp laptop almayı düşünüyorum. Şu anki kullandığım sistem 1650 Super, AMD 3500X'li. Birazcık daha güçlü olsun istiyorum, 25 bin TL bütçem var maksimum. Belki 26 bin TL'ye çıkabilirim. Kendinize alacak gibi tavsiyede bulunabilir misiniz? Lütfen yorum kasmak için doğrudan gördüğünüz laptopları atmayın <3.
Msi marka bir laptop düşünüyorum ben de beni de etiketleyebilirsiniz 25-35k arası

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Tabii ki eder araştırıp öneriyorum her türlü işini göreceğine inanıyorum bundan daha iyisi varsa onu da almanı isterim ama ben şu an en iyi olarak bunu bulup attığım için sana başkası da daha iyisini atabilir kuşkusuz bunu alabilirsin için ferah olsun merak etme
Teşekkür ederim kral hem config verdin hemde bilgisiyar önerisi veriyorsun eyw <3

Üye
3 HİZMET YILI
Casper excalibur g870 1245 modeline bakabilirsin biliyorum Casper pek güzel bir marka değil fakat bence 23bin TL'ye uygun bir PC bana göre
Arkadaşımda var memnun, PC'Ye insan gibi dabranınca sorun cıkmıyor

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
excalibur 770 kullanıyorum çokta memnunum önerrim

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
diret olarak monster al baska pc bakma bile hem oyun oynarsın kafa yormaz hemnde diğer işlerınde sıkıntı cekmeden kullanırsın

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Marka: ASUS ROG Zephyrus G14
İşlemci: AMD Ryzen 9 5900HS
Ekran: 14 inç, WQHD (2560x1440) IPS ekran
Bellek: 16GB DDR4 RAM
Depolama: 1TB NVMe SSD
Grafik Kartı: NVIDIA GeForce RTX 3060
Batarya Ömrü: Yaklaşık 10 saate kadar dayanabilen bir batarya ömrü
Ağırlık: Yaklaşık 1.6 kg
Diğer Özellikler: RGB aydınlatmalı klavye, USB Type-C ve HDMI bağlantı noktaları, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0

ASUS ROG Zephyrus G14, güçlü bir işlemci, yüksek çözünürlüklü ekran, hızlı depolama ve performans odaklı bir grafik kartı gibi özellikleriyle oyunlar ve diğer yoğun görevler için ideal bir seçenek olabilir. Aynı zamanda taşınabilirlik açısından da avantajlıdır, hafif ve şık bir tasarıma sahiptir.

𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
harbi fiyatına göre çok iyimiş

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Marka: MSI GE66 Raider İşlemci: Intel Core i7-10870H Ekran: 15.6 inç Full HD 300Hz IPS ekran Grafik Kartı: NVIDIA GeForce RTX 3070 RAM: 16 GB DDR4 Depolama: 1 TB SSD

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Monster notebook alabilirsin üniversiten için sana yardımcı olacaktır

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
msi önerebilirim hocam gayet güzel bir laptop

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
bence masaüstü al öbür türlü ileride masaüstü bir pcye sahip olmak isteyeceksin ve 1 yılın öyle geçicek bence masaüstü pc al.

önerdiğim dizüstü ise :

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...