Bu aşırı ucuz nedense bunu umarım kaçırmam çok teşekkür ederim <3Önerdiğim laptop'un hem işlemcisi güçlü yeni nesil hem de ekran kartı en son çıkan serisinde marka ve performans açısından zaten diyecek bir şey yok bu fiyata özellikler gerçekten şahaneBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bu fiyata daha iyisinin var olduğunu söylemiş bazıları yt yorumlarında bana baya iyi geldi ama türk insanı işte herşeyi eleştiriyolar gereksizÖnerdiğim laptop'un hem işlemcisi güçlü yeni nesil hem de ekran kartı en son çıkan serisinde marka ve performans açısından zaten diyecek bir şey yok bu fiyata özellikler gerçekten şahaneBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Tabii ki eder araştırıp öneriyorum her türlü işini göreceğine inanıyorum bundan daha iyisi varsa onu da almanı isterim ama ben şu an en iyi olarak bunu bulup attığım için sana başkası da daha iyisini atabilir kuşkusuz bunu alabilirsin için ferah olsun merak etmeBu aşırı ucuz nedense bunu umarım kaçırmam çok teşekkür ederim <3
Post automatically merged:
Bu fiyata daha iyisinin var olduğunu söylemiş bazıları yt yorumlarında bana baya iyi geldi ama türk insanı işte herşeyi eleştiriyolar gereksiz
4 5 sene idare eder mi beni sence sonra zaten masaüstüne geçeceğim
Msi marka bir laptop düşünüyorum ben de beni de etiketleyebilirsiniz 25-35k arasıÜniversiteye hazırlanacağımdan dolayı masaüstümü satıp laptop almayı düşünüyorum. Şu anki kullandığım sistem 1650 Super, AMD 3500X'li. Birazcık daha güçlü olsun istiyorum, 25 bin TL bütçem var maksimum. Belki 26 bin TL'ye çıkabilirim. Kendinize alacak gibi tavsiyede bulunabilir misiniz? Lütfen yorum kasmak için doğrudan gördüğünüz laptopları atmayın <3.
Teşekkür ederim kral hem config verdin hemde bilgisiyar önerisi veriyorsun eyw <3Tabii ki eder araştırıp öneriyorum her türlü işini göreceğine inanıyorum bundan daha iyisi varsa onu da almanı isterim ama ben şu an en iyi olarak bunu bulup attığım için sana başkası da daha iyisini atabilir kuşkusuz bunu alabilirsin için ferah olsun merak etme
Casper excalibur g870 1245 modeline bakabilirsin biliyorum Casper pek güzel bir marka değil fakat bence 23bin TL'ye uygun bir PC bana göreÜniversiteye hazırlanacağımdan dolayı masaüstümü satıp laptop almayı düşünüyorum. Şu anki kullandığım sistem 1650 Super, AMD 3500X'li. Birazcık daha güçlü olsun istiyorum, 25 bin TL bütçem var maksimum. Belki 26 bin TL'ye çıkabilirim. Kendinize alacak gibi tavsiyede bulunabilir misiniz? Lütfen yorum kasmak için doğrudan gördüğünüz laptopları atmayın <3.
diret olarak monster al baska pc bakma bile hem oyun oynarsın kafa yormaz hemnde diğer işlerınde sıkıntı cekmeden kullanırsınÜniversiteye hazırlanacağımdan dolayı masaüstümü satıp laptop almayı düşünüyorum. Şu anki kullandığım sistem 1650 Super, AMD 3500X'li. Birazcık daha güçlü olsun istiyorum, 25 bin TL bütçem var maksimum. Belki 26 bin TL'ye çıkabilirim. Kendinize alacak gibi tavsiyede bulunabilir misiniz? Lütfen yorum kasmak için doğrudan gördüğünüz laptopları atmayın <3.
harbi fiyatına göre çok iyimişÖnerdiğim laptop'un hem işlemcisi güçlü yeni nesil hem de ekran kartı en son çıkan serisinde marka ve performans açısından zaten diyecek bir şey yok bu fiyata özellikler gerçekten şahaneBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?