Güzel bir üniversite kazandığım için ailem bilgisayar alacak. Hem oyun oynayacağım hem de sunum, ders, makale tarzı şeyleri rahatlıkla yapabileceğim bir bilgisayar arıyorum. Oyuncu bilgisayarı öncelikli. Ürünün F/P olması gerekiyor. Bütçe 25 bin TL.
Umarım öğrenim hayatında daha da başarılı olursun. Linkini bıraktığım laptopu inceleyip yorumlarına baktığımda çoğu kişinin memnun olduğunu gördüm. Tek sıkıntısı 8 GB RAM'inin mevcut olması, ancak vakti geldiğinde bunu kendin yükseltebilirsin. İyi kullanımlar.
@qexead13@HyperCanavari3131'nin önerdiği laptop gayet bütçene uygun ben şahsen olsam onu alırım ekran kartı bazında gerçekten diğerlerine baktığımızda hep 1650TI ya da 3050, 3050TI bunlar gerçekten gereksiz ekran kartları ben de önerecektim fakat aynısını görünce bu şekilde bir şey yazmak istedim ve işlemci olarakta gayet güçlü bir işlemciye sahip bunun dışında gerek işlemcisi gerek ekran kartı daha yüksek bir laptop bulamazsın 25K bandında gözün kapalı alsan iyi edersin stokları bitmeden