250-700 TL arası oyuncu kulaklığı önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
250-700 TL arası oyuncu kulaklığı önerisi yapar mısınız? Sizce en iyi gaming kulaklık hangisidir?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Gamepower 7.1 fujin almanı tavsiye ederim ses kalitesi olsun malzeme kalitesi herşeyiyle 10 numara f/p ürünü.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Logitech G G332 gayet ideal bir kulaklık bence,garanti süresince kulaklığa birşey olursa tamamen yenisini yolluyorlar.Fiyat performans

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Logitech G332 Net F/p üstüne tanımam muazzam ses kalitesi var

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
rampage rm-k1 pulsar 7,1 rahatlıkla kullana bılırsın

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Logitech G G332 kulaklık çok iyi, birkaçını test ettim ve en iyi performansı bu kulaklık verdi

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
logitech alma benimki hemen bozulmuştu steelseries veya razer al ama en iyisi hyper x

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ben eskiden hp omen blast kullanmıştım rahat bir kulaklık kablosu birbirine dolandığı için kablosuz başka bir kulaklığa geçtim ama kablonun kötü gözükmesini umursamıyorsan hp omen blast ı öneririm

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Rampage almalısın aga kesinlikle tavsiye edilir

Kim tavsiye ediyor? Rezalet bir marka hatta marka bile değil Çin'de saçma sapan fabrikalarda üretiliyor Türkiye'de Rampage markası basılıyor. 2 sene önce almak gibi bir hata yaptım hiç düşmedi, sert davranmadım elimde kaldı bildiğin kırıldı 2 taraflı, padlerin hepsi soyuldu sürekli boyun kısmına düşüyor soyulduktan sonra ve elinle de soyamıyorsun, kulak ağrıtıyor bir süre sonra, örgü kablo diye alıyorsun kendi kendine dolanıyor ve öyke kalıyor. Hadi ben şanssızdım diyelim aynı şeyler arkadaşımın da başına geldi benden 5 ay sonra almasına rağmen. Alma dedim ona fakat girmiş işte bir foruma böyle senin gibi tavsiye edenlere uymuş başıma gelen olayların aynısını yaşadı. Gamepower da aynı fakat Fujin modeli için ön yargılı olmak istemiyorum denemeden. Alınacaksa Razer, Steelseries, Hyperx, Logitech gibi markalar alınmalı.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Rampage RM-K45 Orbit-S Rgb 7.1 muaazzam bi kulklık ilk başlarda mikrofonla ilgili bi sıkıntı yaşadım ama halloldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...