250 cc motor önerisi

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
250 cc motor alacagım fakat kafamda cok soru oluştu suan sormak istedim 250 duke almayı düsünüyordum 2. el fiyatları pahalı fakat ucuz bulabiliyorum suanlık 150 civarı yani alsam mı almasam mı cok karasız kaldım hangi motoru alacagım nk 250 alsam 0 alabilme imkanım var veya farklı bi motor ama aklıma gelen bunlar mt 25 düsünyordum cok pahalı olmuş yani motor ile ilgili bi bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi ister başka motor önerin ister aralarından seçin ama benim seçimim naked dan yana racing sevmiyorum o yüzden bi yardımcı olun 250 duke mi 2 el. yoksa 0 nk250 mi yada başka motor önerisi olan lütfen yardımcı olsun

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
çin menşeili 1 2 motor dışında tüm motorlardan uzak dur. Hint motorlarına yönel. Pulsar n250 biraz daha bütçe dostu. Çin motorlarında parça sıkıntısı yaşarsın.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Pulsar n250 senin için iyidir hint malı ama alt takım sağlamdır,kaydırmalı ıslak debraj ile sorunsuz vites geçişi sağlar sana,yağını eksik etmeyip bakimlarını yaparsan sana bakacak bir motor olur
Rks,arora,ktm ve cf den uzak dur özelikle de cf ve rks den uzak dur

Yıllarca honda,yamaha,husqvarna ve lifan haricinde hiç bir motora binmedim

Senin yerinde olsan hero x pulse 200 bakarım hem yol hemde cross tarzı olarak güzel şanziman olarak sorunsuz,1 metrelik suya cross motor gibi girebilirsin,tramvay,tren yollarindan ,kaldırımlardan takir takır gidersin

Son düzenleme:
Üye
yapay zeka desteği alarak bütçene en uygunu ne ise onu tercih edebilirsin

Banlı Üye
k760 bakabilirsin kuzenim kullanıyor ve çok memnun