Onaylı Üye
Merhaba arkadaşlar şuan MSI ARMOR RX580 8 GB OC EDİTİON ekran kartı kullanmaktayım yakın zamanda yükseltmeyi düşünüyorum bilgili arkadaşların önerebileceği ekran kartı varmıdır? 2000-2500 TL aralığında
2060 önerirmisiniz?Şuanki ekran kartım gtx 1650 fiyatı 1.400 - 1.500 tl aralıklarında gezmekte.
Şuan karttan memnunum.
2.000-2.500 tl araklarında ise rtx 2060 mevcut.
Hiç kullanmadım ama sistem videolarının vaz geçilmez ekran kartıdır.2060 önerirmisiniz?
Yani dar boğaz yapabilir diyorsun reis.İşlemci ,anakart vs gibi sistemine ait parçalarında bir listesini verirsen ona göre arkadaşlar öneride bulunabilirler. İşlemcini bilmeden yeni bir ekran kartı önermenin bir anlamı yok, sendeki işlemciyi bilmediğimizden dolayı işlemcinin sana önereceğimiz yeni ekran kartını besleyip besleyemeyeceğini de bilemeyiz.
Haklısınız kusura bakmayın, Anakart: MSI B450M Pro M2 - İşlemci: Ryzen 5 1600 - Ram: 16 GB 3000Mhzİşlemci ,anakart vs gibi sistemine ait parçalarında bir listesini verirsen ona göre arkadaşlar öneride bulunabilirler. İşlemcini bilmeden yeni bir ekran kartı önermenin bir anlamı yok, sendeki işlemciyi bilmediğimizden dolayı işlemcinin sana önereceğimiz yeni ekran kartını besleyip besleyemeyeceğini de bilemeyiz.
Şuan MSI ARMOR RX580 8GB OC EDİTİON kullanıyorum neden amd almak kullanmak hata olsun ki? gayette memnunum rakip olarak gösterilen GTX 1060 ın zaten çok önünde bir kart yeri geliyor 1070 ile kıyaslanıyorrtx 2060
Post automatically merged:
sakın amd alma
Post automatically merged:
En büyük hatan olur