Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Boy-kilo önemli. Benim kullandıklarımı 165-170 boyunda biri kullanırsa bacakları kangren olur mesela.
5 yıldır DXRacer Sentinel kullanıyorum, memnunum. Süngerleri sert ama günde 14 saat üstü çalışmalarım olduğu zamanlarda da ağrı gibi bir şey hissetmedim. Deriler bir yerden sonra çatlama başlıyor maalesef, geçen ay değiştirme (yeniden aynı modeli alma) nedenim buydu.
Vertagear PL6000 almıştım geçen ay, konfor olarak biraz daha iyi ama ergonomik açıdan sorunlu bir koltuk. Oturma ve sırt kısmının süngerleri daha kalın ve yumuşak ama boyun desteği kısmı çok kötü tasarlanmış. Kafayı çok fazla geri yatırmak gerekiyor. Beğenmediğim ve iade kısmında da sorun çıkaracakları için hiç sinir krizine girmeden forumdaki bir arkadaşıma hediye ettim.
Yazlıkta da Rampage'in yüksek fiyatlı ürünlerinden birini kullanıyorum ama model adını hatırlamıyorum. Model adını hatırlasam da önermezdim, bel destek kısmı kötüydü.
Hocam bütçeni biraz zorlayabilirsen Hawk Fab V4 kullanıyorum yok böyle rahatlık bir bak derim. Her şeyden önce oyuncu koltuğunu deri alma kumaş al ileride pişman olursun.
xdrive uygun fiyatlı üretiyor ama dediğim gibi 2500 tl ye kulaklık alırken koltuk almak çok kulağa garip geliyor ne kadar rahat olabilir ki o fiyatlı bir koltuk geçmişte almıştım 1 aya kırıldı ki kilolu biri de değilim yani