Onaylı Üye
Arkadaşlar Gaming Laptop alacağım 2 seçeneğim var 256 gb ssd 1tb hdd sizce hangisini almalıyım diğer özellikleri aynı fiyatlarıda aynı
500 gb sssd olsa tercih ederim hiç düşünmeden şimdi 256 alacam sistemlerle falan bana kalan kullanım alanı 180 gb olacak oda yetmiyecek gibi sence ne yapmalıyımbende 1tb harddisk vardı yerine 500 gb ssd ile degistim hızında fark oldu!
şu devirde 1 oyun en az 60 80 gb olduğunu düşünürsek banada yetmez gibime geliyor ama 128 mb olup olmadığını bilmiyorum o hdd nin128 mb indirmesi olan harddiskler var bence onlardan alsan ısını rahatlıkla gorur ama 256 lık ss dı pek ıs gormez cok kısa sure dayanır
ikisini alacaktım fakat 1 giriş yeri var falan dedi satıcı bana sadece 1 tanesini takabilirsiniz dediknk bütcen varsa ikisini al ssd i de daha verimli olur yada ssd i nin biraz daha yüksegini al derim
Şu devirde oyunlara ve uygulamalara bakacak olursak alana biraz daha ihtiyacım var gibi duruyorAlana ihtiyacın varsa tabiki 1 tb HDD ama hız açısından değerlendirirsek ve HDD yi sonradan alabilceğin için ve alana gerek duymuyorsan Tabi ki SSD der geçerim bana kalsa ssd alırım .
FPS YE ETKİSİ VARMI SSD ninSsd öneririm daha hızlı ama alan daha zayıf