[26.05.2020] LoL ücretsiz şampiyon rotasyonu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Yorum kasmaya çalışmayı bırakacak mısın artık? merak ediyorsan da söyleyeyim "Oyunda Yazıyor güzel kardeşim"
İki gündür bu foruma üyeyim, şu yorum kasıyorsun muhabbetlerinden harbiden midem bulandı. Sen yorumlarını nerde kastın acaba? Harbiden mide bulandırıyorsunuz, yorum kasmanın yasak olduğu cümleler belli adam fikrini belirtmesin mi? Siz misiniz bu forumun zaptiyesi! Bırakın bu işleri ya.

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
bu şampiyonları urf'de kullanabiliyor muyuz bende urf'de hep aynı champlar açık

❤❤
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bard ücretsiz olmuş,almayı düşünüyordum önce deniyelim bakalım

Look at this I am Rich
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
İki gündür bu foruma üyeyim, şu yorum kasıyorsun muhabbetlerinden harbiden midem bulandı. Sen yorumlarını nerde kastın acaba? Harbiden mide bulandırıyorsunuz, yorum kasmanın yasak olduğu cümleler belli adam fikrini belirtmesin mi? Siz misiniz bu forumun zaptiyesi! Bırakın bu işleri ya.
adam akıllı yorum yap diyorum güzel kardeşim ben zaten, burda saçma saçma şeyler yazarak değil "mantıklı" şeyler yazsınlar diyorum ama ne yazık ki senin gibiler oldukça bu hiçbir zaman düzelmeyecek böyle devam et kardeşim tebrik ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bende deniyem bari iyi olur yeni champlar

Üye
6 HİZMET YILI
adam akıllı yorum yap diyorum güzel kardeşim ben zaten, burda saçma saçma şeyler yazarak değil "mantıklı" şeyler yazsınlar diyorum ama ne yazık ki senin gibiler oldukça bu hiçbir zaman düzelmeyecek böyle devam et kardeşim tebrik ederim.
Burda senin yapman gereken yargılamak değil. rapor edebilirsin. insanlarla münakaşaya girmeni tavsiye etmiyorum sana.

Sahnenin ortasında şafak vakti çan bir çiçek gibi
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bunu görmek isteyenler oyuna girince görebiliyor zaten neden tekrar paylaşıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...