Kardeşim log sorun çözüm diye araştırırsan oyuna girebilirsin gerekenleri yapmayı unutmaHocam ben denedim açıldı herşey okay lobiye gelip kampa girmeye çalıştım log hatası verdi çözüm nedir? Acil dönüş alabilirsem çalıştırıp oyuna girmeyi çok istiyorum
Rica ederim kardeşim hile çalışıyor ve log vermiyor zatenÇok teşekkür ederim kralsın reyis![]()
Kardeşim dediklerimi yap öyle girHocam log hatası çözümüne baktım hala yok acaba olmamasının sebebi antivirüs açık olduğu içinmidir
bunların aynısını yaptım olmadıKardeşim dediklerimi yap öyle gir
Bilgisayarım/C/Windows/Prefecth Sil
Bilgisayarım/C/Windows/Temp Sil
Bilgisayarım/C/Windows/xhunter.sys ve xscript.sys Sil
Çalıştıra gel recent yaz ve sil
Çalıştıra gel %temp% yaz sil
Hileyi xingcode dolarkene yönetici olarak çalıştır log yemessin : )
Bana uzun uzun yazdırdın ya![]()
O zaman başka log veren hile vardır o yüzdendirbunların aynısını yaptım olmadı
log veriyo ya windows 7
Kardeşim log vermesi imkansız herkesde çalışıyor sendemi veriyor ?hocam log veriyor bende windows 8
Log veren dosyayı bulup sillog atıyor
Kardeşim her hileye logg yazıyosun deniyomusun da konuşuyosun boş yorum yapıp kasma
evet öncelikle hileyi deniyorum ve log atıyordu ama hilen log atıyor diye bana boş yorum atıyorsun diyemezsin.Kardeşim her hileye logg yazıyosun deniyomusun da konuşuyosun boş yorum yapıp kasma
Her hileyi deniyosun o zaman senevet öncelikle hileyi deniyorum ve log atıyordu ama hilen log atıyor diye bana boş yorum atıyorsun diyemezsin.
elbette boş mesaj atıcak halim yok <3Her hileyi deniyosun o zaman sen![]()
O zaman iyi loglarelbette boş mesaj atıcak halim yok <3
Denedim rahat rahat oynadım kardeşim kaç kişi oynuyoruz herkes bu hileden kullanıyorBende log alıyorum hocam bir de kendin dener misin ?