Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 40081

Dark Web'de satışa sunulan yaklaşık 500.000 Zoom hesabının satışını gösterdikten sadece birkaç gün sonra, Cyble'daki araştırma ekibi, sinsi veri pazarlarında işlem gören çok çeşitli bilgilerin bir başka endişe verici hikayesiyle geri geldi. Bir blogda “threat actor” isimli olan ekip, “267 Milyon Facebook kullanıcısının kimliğini düşürerek çevrimiçi bir bomba attı” dedi. Ve bu veri hazinesinin fiyatı sadece 540 dolar. Neyse ki hiçbir şifre yoktu, ancak veriler e-posta adreslerini, adları, Facebook kimliklerini, doğum tarihlerini ve telefon numaralarını içeriyordu. Tüm bunlar, Facebook adına bir metin veya e-posta kimlik avı kampanyası hazırlamak için mükemmel bir veri kümesidir. Kullanıcıların küçük bir yüzdesi bağlantıyı tıklayıp bilgilerini sahte bir Facebook giriş sayfasına girerse, çok daha değerli veriler çalınabilirdi. Bence buda büyük birşey şirketlerin eline geçer tahminimce reklam verirken kullanırlar.​
Mantıklı :D

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
540 dolara kim niye alsın benim bilgilerimi la :D bana versinler ben anlatırım zaten :D

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ya arkadaşlar dikkatli olun böylelerine bilgilerinizi kaptırmayın

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
ucuz olmuş 540 dolar ne ya çok ucuza gidiyor :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...