29.10.2022 Site değişiklikleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Mobilde benim gibi yüksek DPI kullanan varsa eğer masaüstü sitesine geçip dark tema açıp tekrar androide dönüştürebilir

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
böyle daha güzel olmuş yakışıklii olmuş forum

all i need is you
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Muhteşem güncellemeler görüyorum elinize sağlık Yönetim ekibi.

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hayırlı uğurlu olsun yeni güncellemelere bayılıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
koyu temanın gelmesi cidden hoş olmuş uzun bir süredir bilgisayar başında değildim geldiğimde beyaz tasarım gözümü alıyordu karanlık tema gerçekten okurken cidden insanın gözü yorulmuyor güzel düşünülmüş <3

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Merhaba değerli kullanıcılarımız, sitenin 2023 yılı için planlamış olduğumuz değişikliklerden ilki olan tasarım değişikliği gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Yakın bir tarihte herhangi bir tasarım değişikliği olmayacaktır. Şuan kullanılan tasarım üzerinde güncellemeler sağlanıp eski tasarımların erişimleri tamamen kapatılacaktır.

Yeni tasarımın ile daha rahat okunabilirlik ve kolay bir şekilde kullanım sağlalamasını umuyoruz.

Eğer ki bir hata aldıysanız veya bir sorun gördüyseniz bize bildirimlerinizi "Görüşleriniz ve Önerileriniz" alanından yapabilirsiniz.

Dark tasarım ve alan genişletme:​

Ekli dosyayı görüntüle 80914

Ekli dosyayı görüntüle 80915 Ay işaretine basarsanız dark tasarıma geçiş yapabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 80916 Genişletme işaretine basarsanız forum sağ ve sola uzayacaktır.
ho gereken şeyi getirmissiniz gözler kör oluyo sabah bakınca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...