The story about good
Ultra Üye
Sağol .Eline sağlık krallll
Bence hiç benzemiyor ama xD arap oyununa benziyor ondan ama oyun olarak güzel gözüküyor aynen .güzele benziyo denemek lazım
Steam son zamanlarda ücretsiz oyun vermiyor halbuki yapması gereken şeyler var çünki normalde en büyük oyun platformu ancak rakipleri var ve şu anda en büyük rakibi Epic Games , Epic Games sürekli oyunları ücretsiz yaparak kendisini unutturmuyor ve kullanıcı sayısını arttırmaya devam ediyor .steamde beleş olan ücretli oyun yohmu ya sağol bu arada
İnanmayacaksın belki ama az önce PS2 den kafamı anca kaldırdım halen PS2 oynayan biri olarak eski oyunlar değerlendirilmeli .Bizim zamanımızda bunlar mı vardı GTA san andreas ve GTA vice city e kurban olsun
ben de sabah zelda skyward sword oynuyordum wii de, bencede eski oyunlar şimdikilerden daha güzel.İnanmayacaksın belki ama az önce PS2 den kafamı anca kaldırdım halen PS2 oynayan biri olarak eski oyunlar değerlendirilmeli .
Hiç Devil May Cry 1 veya 3 oynadınmı ? veya Altered Beast PS2 ? veya ilk Tomb Raider'lar Time Splitters serisi Crash ve ps2 versiyonları Zone Of Enders ? 2. oyunuda var herbiri efsane oyunlar hepsie ps2 oyunları hepsini denemeni tavsiye ederim çok defa bitirdim zone of the enders 2 yi oynuyorum şu an ilk oyunu orjinal olarak duruyor 2. oyunu korsan sipariş ettim çok güzel oyun şu anki oyunlara kıyasla çok değerli remake'i yapılmış 2018 de pc kaldırırsa korsan indir oyna ama ps2 zevki farklı tabiben de sabah zelda skyward sword oynuyordum wii de, bencede eski oyunlar şimdikilerden daha güzel.
ilk okul 4. sınıfta PS1 sahibi olmuştum Syphon Filter, Action Man, MediEvil, Covert Ops, Resident Evil, Silent Hill gibi harika oyunları oynardık o zamanlar grafikler falan şahane gelirdi hiç PS2 almadım PS1 den direk PC ye geçmiştim, şimdi ise şahane grafikli bir sürü oyun oynadım hepsi 1 saatten sonra sıkıyor hiç sonunu getiremedim. en son bitirdiğim oyunlardan biri horizon zero dawn ondan önce de DMC nin son çıkan oyunu değil de bir önceki oyunu, steamde DmC adı altında satılıyo 4 sanırım.Hiç Devil May Cry 1 veya 3 oynadınmı ? veya Altered Beast PS2 ? veya ilk Tomb Raider'lar Time Splitters serisi Crash ve ps2 versiyonları Zone Of Enders ? 2. oyunuda var herbiri efsane oyunlar hepsie ps2 oyunları hepsini denemeni tavsiye ederim çok defa bitirdim zone of the enders 2 yi oynuyorum şu an ilk oyunu orjinal olarak duruyor 2. oyunu korsan sipariş ettim çok güzel oyun şu anki oyunlara kıyasla çok değerli remake'i yapılmış 2018 de pc kaldırırsa korsan indir oyna ama ps2 zevki farklı tabi
DMC Devil May Cry ? hani Devil May Cry fanlarının nefret ettiği o oyunmu eğer sadece onu oynadıysan Devil May Cry oynamamış yüz karası oyunu oynamışsın demektir bak Devil May Cry 3 Special Edition'un PC portu var internetten bulabilirsin olmazsa link de veririm onu oyna yoksa gözün açık gidersinilk okul 4. sınıfta PS1 sahibi olmuştum Syphon Filter, Action Man, MediEvil, Covert Ops, Resident Evil, Silent Hill gibi harika oyunları oynardık o zamanlar grafikler falan şahane gelirdi hiç PS2 almadım PS1 den direk PC ye geçmiştim, şimdi ise şahane grafikli bir sürü oyun oynadım hepsi 1 saatten sonra sıkıyor hiç sonunu getiremedim. en son bitirdiğim oyunlardan biri horizon zero dawn ondan önce de DMC nin son çıkan oyunu değil de bir önceki oyunu, steamde DmC adı altında satılıyo 4 sanırım.
dediğin oyunlara bakıyordum daDMC Devil May Cry ? hani Devil May Cry fanlarının nefret ettiği o oyunmu eğer sadece onu oynadıysan Devil May Cry oynamamış yüz karası oyunu oynamışsın demektir bak Devil May Cry 3 Special Edition'un PC portu var internetten bulabilirsin olmazsa link de veririm onu oyna yoksa gözün açık gidersin
tavsiyenize güveniyorum oyunu istek listesine ekledim indirime girince kesin alıp oynayacağım.Aynen o oyun en iyi Devil May Cry oyunudur bu arada .
10 TL gibi aşırı ucuz bir fiyata düşüyor bende almayı düşünüyorum çünki korsan oynadım hakkını vermek isterim xDtavsiyenize güveniyorum oyunu istek listesine ekledim indirime girince kesin alıp oynayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?