- Moderatör
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
theHunter: Call of the Wild Epic Games'te Ücretsiz
"theHunter: Call of the Wild", Avalanche Studios tarafından geliştirilen ve Expansive Worlds tarafından yayınlanan bir avcılık simülasyon oyunudur. Oyunda, geniş ve gerçekçi bir açık dünya ortamında avlanabilir ve vahşi yaşamı keşfedebilirsiniz. Geyik, ayı, yaban domuzu gibi farklı av türlerini takip edebilir, av izlerini takip ederek avınızı bulabilir ve doğru nişan alarak vurabilirsiniz. Avalanche Studios, 2003 yılında İsveç'te kurulan bir video oyunu şirketidir. Şirket, açık dünya oyunları konusunda uzmanlaşmış ve Just Cause serisi, Mad Max ve Rage 2 gibi başarılı oyunlarla tanınmıştır. Avalanche Studios'un Expansive Worlds markası altında yayınlanan theHunter: Call of the Wild, doğal yaşamın detaylarını ve gerçekçiliğini oyunculara sunmayı hedefleyen bir yapımdır.
theHunter: Call of the Wild, etkileyici grafikleri, geniş oyun mekaniği ve avlanma deneyimiyle avcılık tutkunlarına gerçek bir macera sunar. Oyunun doğal ortamlarında avlanma heyecanını yaşamak ve avcılık becerilerini sergilemek isteyen oyuncular için önerilen bir seçenektir. Avalanche Studios'un tecrübeli oyun yapımı geçmişiyle birleşen theHunter: Call of the Wild, oynayanları etkileyen bir deneyim sunmayı hedefler.
| Minimum Sistem Gereksinimleri | Önerilen Sistem Gereksinimleri |
|---|---|---|
İşletim Sistemi: | 64 bit İşletim Sistemi - Windows 7 | 64 bit İşletim Sistemi - Windows 10 |
İşlemci : | Intel i3-4170 | Intel i7 Dört Çekirdekli |
Bellek : | 4 GB RAM | 8 GB RAM |
Ekran Kartı : | NVIDIA GTX 660 / ATI HD7870 - 1 GB VRAM | NVIDIA GTX 760 / R9 270x - 4 GB VRAM |
Depolama : | 60 GB kullanılabilir alan | 60 GB kullanılabilir alan |
Şu anda Epic Games üzerinde ücretsiz olarak theHunter: Call of the Wild almanız mümkün. Bunun için de yapmanız gerekenler çok basit alttaki bağlantıya tıklayarak 29 Haziran 2023'e tarihine kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz.
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap