theHunter: Call of the Wild Epic Games'te Ücretsiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
:yazı:

theHunter: Call of the Wild Epic Games'te Ücretsiz

"theHunter: Call of the Wild", Avalanche Studios tarafından geliştirilen ve Expansive Worlds tarafından yayınlanan bir avcılık simülasyon oyunudur. Oyunda, geniş ve gerçekçi bir açık dünya ortamında avlanabilir ve vahşi yaşamı keşfedebilirsiniz. Geyik, ayı, yaban domuzu gibi farklı av türlerini takip edebilir, av izlerini takip ederek avınızı bulabilir ve doğru nişan alarak vurabilirsiniz. Avalanche Studios, 2003 yılında İsveç'te kurulan bir video oyunu şirketidir. Şirket, açık dünya oyunları konusunda uzmanlaşmış ve Just Cause serisi, Mad Max ve Rage 2 gibi başarılı oyunlarla tanınmıştır. Avalanche Studios'un Expansive Worlds markası altında yayınlanan theHunter: Call of the Wild, doğal yaşamın detaylarını ve gerçekçiliğini oyunculara sunmayı hedefleyen bir yapımdır.

Adsız tasarım.png

theHunter: Call of the Wild, etkileyici grafikleri, geniş oyun mekaniği ve avlanma deneyimiyle avcılık tutkunlarına gerçek bir macera sunar. Oyunun doğal ortamlarında avlanma heyecanını yaşamak ve avcılık becerilerini sergilemek isteyen oyuncular için önerilen bir seçenektir. Avalanche Studios'un tecrübeli oyun yapımı geçmişiyle birleşen theHunter: Call of the Wild, oynayanları etkileyen bir deneyim sunmayı hedefler.

Minimum Sistem Gereksinimleri
Önerilen Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi:
64 bit İşletim Sistemi - Windows 7​
64 bit İşletim Sistemi - Windows 10​
İşlemci :
Intel i3-4170​
Intel i7 Dört Çekirdekli​
Bellek :
4 GB RAM​
8 GB RAM​
Ekran Kartı :
NVIDIA GTX 660 / ATI HD7870 - 1 GB VRAM​
NVIDIA GTX 760 / R9 270x - 4 GB VRAM​
Depolama :
60 GB kullanılabilir alan​
60 GB kullanılabilir alan​

Şu anda Epic Games üzerinde ücretsiz olarak theHunter: Call of the Wild almanız mümkün. Bunun için de yapmanız gerekenler çok basit alttaki bağlantıya tıklayarak 29 Haziran 2023'e tarihine kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
avcılık sevenler için güzel bir oyun ama bence çok sıkıcı ya daha güzel oyunları free yapsalar keşke

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Önceden bunun demo tarzı bir oyunu vardı onu oynamıştık gayet güzeldi bu da zaten güzel oynanılabilir oyunların arasında eklenilir kütüphaneye

Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
faydalı bir konu oyunu oynadım çokta güzeldi

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
gerçek hayatta ava giden insanlar için çok zevkli ama genel olarak sıkıcı bi oyun

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
avcılık sevenler için güzel bir oyun ama bence çok sıkıcı ya daha güzel oyunları free yapsalar keşke

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
güzel oyun ben oynamistim ve avlanmayi seven insanlar icin

Üye
3 HİZMET YILI
Grafikleri ve oyundaki yapay zekanın minimum seviyede tutulduğu bir oyun .

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Güzel oyun önceden oynamıştım ücretsiken alın derim

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bu oyunu şimdi hatırladım küçükken oynamıştım kuzenimin evinde ozaman PC yoktu tabii ona aşırı benziyor üst sürümü falandır belki güzel oyun bi ara tekrar indiririz :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Teşekkürler ben 3060 kart ile 120 üstü fps almaktayım sadece biraz yavaş geldi oyun bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...