Aynen işlemci kötü. Biraz paraya kıyıp daha iyisi alınabilir.İşlemci çöp , diğerleri iyi ama nice konuu
İşlemci çöp , diğerleri iyi ama nice konuu
İşlemcinin Ryzen 3 olduğuna bakma. 3.5 Ghz ve 4 Çekirdekli. Boosted ile daha artacaktır. Parça değişimi mevcut hem. Onu da belirtmiştim.Aynen işlemci kötü. Biraz paraya kıyıp daha iyisi alınabilir.
İşine yaradıysa ne mutlu bana.Hocam bilgisayarım kötü kesinnnlikle alıcağım bunu öpüyorum , teşekkürler (Uygun bir fiyata bilgisayar arıyordum çok işime yaradı)
Bende şaşırdım ilk. İşlemci yüzünden fiyat düşüyor biraz o kadar.Böyle bir sistemin 2900 TL olması şaşırtıcı
AMD Ryzen 3 işlemcisinin, i5 ve ya i7 arasında ki fark ne söyler misin? Yani AMD Ryzen 3, İ5 ile aynı performansı verir mi, Almaya değer mi?Dostum bu sisteme itx rx 570 ekran kartı eklenip üzerine bir de ssd alınabilir. rx 570, gtx 1050ti göre daha uygun fiyatlı ve daha çok performans veriyor. Malum günümüzde ssdsiz windows 10 kullanmak da ölüm gibiBu arada işlemci çöp felan değil fişek gibi
Dostum ryzen 3 serisinden bir işlemciyi yeni nesil i5 veya i7 ile karşılaştırmak biraz saçma olur. Onun yerine ryzen 5 veya 7 serisinden bir işlemci ile karşılaştırmak daha mantıklı fakat ryzen 3 işlemcileri tam bir fiyat performans ürünü. Eğer elinde rx 570den daha güçlü ekran kartın yoksa bu işlemciler çok rahat taşıyor. ryzen 3 serisindeki çoğu kart i3ün en yeni işlemcisi i3 8100 ile aynı performansı veriyor fakat fiyat nerdeyse yarı yarıyaAMD Ryzen 3 işlemcisinin, i5 ve ya i7 arasında ki fark ne söyler misin? Yani AMD Ryzen 3, İ5 ile aynı performansı verir mi, Almaya değer mi?
İ5 işlemci almak bir sorun yaratmaz o zaman. Daha iyi performans verir hatta diye düşünüyorum. Bende yeni sistem toplamaya çalışıyorum. İşlemci ve anakart dışında her şey tamam. Ondan sordum sana da. Tavsiyeni ve fikrini almak istedim. TeşekkürlerDostum ryzen 3 serisinden bir işlemciyi yeni nesil i5 veya i7 ile karşılaştırmak biraz saçma olur. Onun yerine ryzen 5 veya 7 serisinden bir işlemci ile karşılaştırmak daha mantıklı fakat ryzen 3 işlemcileri tam bir fiyat performans ürünü. Eğer elinde rx 570den daha güçlü ekran kartın yoksa bu işlemciler çok rahat taşıyor. ryzen 3 serisindeki çoğu kart i3ün en yeni işlemcisi i3 8100 ile aynı performansı veriyor fakat fiyat nerdeyse yarı yarıya
bütçe sıkıntın yoksa tabi i5 alman daha mantıklıİ5 işlemci almak bir sorun yaratmaz o zaman. Daha iyi performans verir hatta diye düşünüyorum. Bende yeni sistem toplamaya çalışıyorum. İşlemci ve anakart dışında her şey tamam. Ondan sordum sana da. Tavsiyeni ve fikrini almak istedim. Teşekkürler
2600 TL var elimde ama istediğim performanslı bir sistem toplayamazsam, biraz daha bütçe ekleyip daha iyisini almaya çalışırımbütçe sıkıntın yoksa tabi i5 alman daha mantıklırica ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?