önceden etkinleştirdiysen çalışmazDiscord nitro daha önce hiç nitro kullanmayan biri için mi? Yoksa herhangi bir hesap için çalışıyor mu?
Bir keresinde 3 aylık discord nitro promosyonunu etkinleştirmiştim.
daha önce nitro kullanmadığınız hesaplar için kullanabilirsiniz. Dilerseniz 7 tane alıp kendi sunucunuza 14x boostu ucuza bile getirebilirsinizDiscord nitro daha önce hiç nitro kullanmayan biri için mi? Yoksa herhangi bir hesap için çalışıyor mu?
Bir keresinde 3 aylık discord nitro promosyonunu etkinleştirmiştim.
artık piyasada yok. Ve hayır yasak değil itemsatış/gamesatış gibi yerlerde bu promo kodlar 20 TL olarak satılıyor bizde indirimlidostum free şekilde almıyor musun bunlar ücretsiz şekilde aldığın şeyi satmak yasak değil mi?
beklemedeyim. Satışlar aktif.Düşünüyorum böyle bişey. Stokları güncel tut takipteiym
Yasak değildostum free şekilde almıyor musun bunlar ücretsiz şekilde aldığın şeyi satmak yasak değil mi?
kodlarımızın hepsi çalışmaktadır. Nitro alınmamış hesaplarda kullanabilirsiniz. stok 50 kaç tane isterseniz alabilirsiniz.Daha önce ücretsiz nitro dahi alınmamış hesapta çalışıyor diye biliyorum. Birden fazla kullanılabiliyor mu ? ve çalışmazsa geri ödeme yapıyor musun kodu vs. neyse arttık onu alıp ona göre alalım 3 5 tane yoksa 1 tane
Sen olayı anlamadın dostum.. daha önce nitro kullanılmamış hesapta 1 den fazla kod kullanılabilir mi diyorum ? Mümkün değildir ama sorayım yani belli mi olurkodlarımızın hepsi çalışmaktadır. Nitro alınmamış hesaplarda kullanabilirsiniz. stok 50 kaç tane isterseniz alabilirsiniz.
hayır mümkün değil böyle bir şey. Stok sadece giftlerde yapabiliyorsunuz. Promo kodlarda sadece 1 kere 1 hesapda kullanabilirsiniz. 3 ay güzel bir süre fakatSen olayı anlamadın dostum.. daha önce nitro kullanılmamış hesapta 1 den fazla kod kullanılabilir mi diyorum ? Mümkün değildir ama sorayım yani belli mi olur
Discord yazar mısınhayır mümkün değil böyle bir şey. Stok sadece giftlerde yapabiliyorsunuz. Promo kodlarda sadece 1 kere 1 hesapda kullanabilirsiniz. 3 ay güzel bir süre fakat
athena?#8354Discord yazar mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?