Satıldı ⭐3 Aylık Discord Nitro ⭐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Ödeme yöntemleri papara / iban
3 Aylık Discord Nitro anında teslim edilir.
Promo kod olarak teslim edilir.

⭐ Adet fiyatı kısa süreliğine 15 TL satın almak için trade isteği yollayıp mesaj atınız. Stok : 54​

Son düzenleme:
Lilith
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Discord nitro daha önce hiç nitro kullanmayan biri için mi? Yoksa herhangi bir hesap için çalışıyor mu?
Bir keresinde 3 aylık discord nitro promosyonunu etkinleştirmiştim.

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Discord nitro daha önce hiç nitro kullanmayan biri için mi? Yoksa herhangi bir hesap için çalışıyor mu?
Bir keresinde 3 aylık discord nitro promosyonunu etkinleştirmiştim.
daha önce nitro kullanmadığınız hesaplar için kullanabilirsiniz. Dilerseniz 7 tane alıp kendi sunucunuza 14x boostu ucuza bile getirebilirsiniz :) kalan stok : 54 3 tane satıldı.

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum free şekilde almıyor musun bunlar ücretsiz şekilde aldığın şeyi satmak yasak değil mi?

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
dostum free şekilde almıyor musun bunlar ücretsiz şekilde aldığın şeyi satmak yasak değil mi?
artık piyasada yok. Ve hayır yasak değil itemsatış/gamesatış gibi yerlerde bu promo kodlar 20 TL olarak satılıyor bizde indirimli :) sende stokla sende sat böyle bir yasak türü yok eskiden alınan ücretsiz tinder premiumlar şuan 250 tlye satılıyor bazı sitelerde mesela

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
Düşünüyorum böyle bişey. Stokları güncel tut takipteiym

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Günaydın herkese , satışlar aktif.

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
satışlar aktif.

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Daha önce ücretsiz nitro dahi alınmamış hesapta çalışıyor diye biliyorum. Birden fazla kullanılabiliyor mu ? ve çalışmazsa geri ödeme yapıyor musun kodu vs. neyse arttık onu alıp ona göre alalım 3 5 tane yoksa 1 tane

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Daha önce ücretsiz nitro dahi alınmamış hesapta çalışıyor diye biliyorum. Birden fazla kullanılabiliyor mu ? ve çalışmazsa geri ödeme yapıyor musun kodu vs. neyse arttık onu alıp ona göre alalım 3 5 tane yoksa 1 tane
kodlarımızın hepsi çalışmaktadır. Nitro alınmamış hesaplarda kullanabilirsiniz. stok 50 kaç tane isterseniz alabilirsiniz.

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kodlarımızın hepsi çalışmaktadır. Nitro alınmamış hesaplarda kullanabilirsiniz. stok 50 kaç tane isterseniz alabilirsiniz.
Sen olayı anlamadın dostum.. daha önce nitro kullanılmamış hesapta 1 den fazla kod kullanılabilir mi diyorum ? Mümkün değildir ama sorayım yani belli mi olur

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Sen olayı anlamadın dostum.. daha önce nitro kullanılmamış hesapta 1 den fazla kod kullanılabilir mi diyorum ? Mümkün değildir ama sorayım yani belli mi olur
hayır mümkün değil böyle bir şey. Stok sadece giftlerde yapabiliyorsunuz. Promo kodlarda sadece 1 kere 1 hesapda kullanabilirsiniz. 3 ay güzel bir süre fakat

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Adamla dicord da mesajlaşıyorduk iban istedim kayboldu gitti :D Bu nasıl iş la insan bir der işim var falan diye

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Almak istiyorum discordtan ekeldim

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Nasıl yapacağız anlatabilir misin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...