3-gatsu no Lion / Anime Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Türleri, Slice of Life, Dram, Oyun ve kısmen Psikolojik

Hikayemiz ana karakter Rei etrafında dönüyor. Rei, küçüklüğünden beri asosyal olan ve tek kabiliyeti shogi oynamak olan 17 yaşında kendine pek dikkat etmeyen, tek başına yaşayan birisidir. Liseyi yarıda bırakıp tüm hayatını shogi üstüne kuran Rei, ortaokuldayken profesyonel olan sınırlı sayıdaki kişilerden biridir. Senaryo ise Rei'nin sosyalleşmesini, topluma tekrar girmesini anlatıyor.

Karakterler çok çok üst seviyededir. Her birinin backstoryleri mükemmeldir. Kawamoto kardeşlerin Rei'ye desteği, Nikaidou ile olan arkadaşlığı, Rei'nin Shimada'yı abi gibi görmesi gibi şeyler Rei'nin karakter gelişimine çok büyük katkı sağlıyor. Animedeki monologlar çok kaliteliler. Özellikle shogi maçındayken Rei'nin iç konuşmaları çok iyi yazılmış. Her bir duyguyu hissedebiliyorsunuz.
Sadece bu 2 yönü bile animeyi çok üst noktalara taşıyor. Eğer böyle bir anime arıyorsanız bekletmeden izlemelisiniz. İnceleme gibi gözükmesin diye fazla uzatmadım. İyi seyirler dilerim

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Çok teşekkür ederim karantina sürecinde izleyecek bi anime arıyordum listeme ekledim :D

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Konusu sarıyor mutlaka bakacağım

Üye
5 HİZMET YILI
Ben de görmek istiyorum, ben zaten birkaç dizi bitirdim ve görmek için iyi bir bulamadı, ama bu çok dikkat alır

masterpiece
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hikayesi sürükleyici gözüküyor. karantina zamanında iyi gider. teşekkürler konu için, mutlaka izleyeceğim.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...