Onaylı Üye
Bu diğer hilelerden kalıntı meselesini nasıl oluyor, sonuçta mobile emülatör sistemi taramıyordur herhalde Lite gibi. Hilelerde siz enject lemeden oyuna karışmaması lazım. Bu konuyu biri açıklayabilirse sevinirim.hileden Bir kalıntı olmuştur Logları temzle olmadı Oyunu Silip baştan yükle Hwıd Değiştir VEya donanım Banı Felan yemişssindir (Pubg ne tür Ban atıyor Bilmiyorum ) donanım banı için İnternette bir çok program Var Onları Kullanabilirsin
farklı hespalar Ban Yemiş Muhtemelen Biyerde bi kalıntı vardır Emülatör dosyaarının içindeBu diğer hilelerden kalıntı meselesini nasıl oluyor, sonuçta mobile emülatör sistemi taramıyordur herhalde Lite gibi. Hilelerde siz enject lemeden oyuna karışmaması lazım. Bu konuyu biri açıklayabilirse sevinirim.
Hilesiz girip ban yediğimi hatırlamıyorum ama bir defasında oyunu daha ilk başta açarken ( hileyi daha açmama rağmen banlandız diye uyarı vermişti.İlginçti çünkü hep oyunda iken ban yiyordum.Buda demek oluyor ki ban kararınız alınmışsa sistem otomatik olarak sırayla fişinizi çekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?