Lol 3. parti yazılımdan atılan ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Merhaba dostlar, biliyorsunuz ki 3. parti yazılımdan algılanıp banlanan çok main hesabımız oldu,asla nefsinize hakim olamadınız ve main hesaplarınızda farklı 3. parti yazılımları açıp ban yediniz.

bugün sizlere başıma gelen olayı ve yüksek ihtimalle bu atılan banın kaldırılmasını söyleyeceğim.

ilk olarak annem ile babam ayrı annemin evinde script açıp ban yiyen hesabım ile babamın evinde ticket gönderip hesabıma başkasının eriştiğini söyledim [not:bilgisayarıma ne bi format ne bi sıfırlama yada ne bir bypass işlemi uygulamadım sadece internetler değişmişti farklı evlere geçince] ve ticket'a cevap gelip banımı açtılar yani farklı ip girişinden dolayı banımı açmış olabilirler diye düşünüyorum.

yapılacaklar;

1- isterseniz bilgisayarınıza format atabilirsiniz ama gerek duymuyorum
2-internet sağlayıcınızı [turkcell ise turkcell müşteri hizmetleri] arayıp statik ipnizin değiştirmek istediğinizi söyleyin max 7 tl ücreti olacaktır ve ay sonu faturanıza 7 tl eklenecektir.
3- statik ip değiştikten sonra modeminize reset atıp yeni bir tarayıcı indirin [örn: google chrome kullanıyorsanız opera indirin]
4- yeni tarayıcıyla lolün sitesine girip bilet gönder diyip bilgisayarıma yaklaşık 2-3 aydır oturmuyorum işte bugün açtım ve ban yemiş hesabımın başkalarının eline geçtiğini düşünüyorum yardım edin vs. bi hikaye uydurun ve bekleyin eğer bunları yaptıktan sonra banınız açılırsa yorum olarak +ref verirseniz sevinirim.

iyi forumlar!

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
olmama riski var ben şahsen denemeyeceğim

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
3. parti yazılım açılan hesapların banı hiçbir şekilde kaldırılamaz dediğin şeyler belki işe yarayabilir ama yinede imkansız.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
soygun planı gibi be çok iyi düşünmüşsün ama ip değişmek için yollar var mı başka

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
3. parti yazılım açılan hesapların banı hiçbir şekilde kaldırılamaz dediğin şeyler belki işe yarayabilir ama yinede imkansız.
dostum benim banım kalktıysa sizinde kalkar benim bi ayrılacığım yok ki
Post automatically merged:

soygun planı gibi be çok iyi düşünmüşsün ama ip değişmek için yollar var mı başka
statik ip sadece modem sağlayıcın ile değişir.

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
3. partiden ban atılan accountların banları hiçbir şekilde kaldırılamaz. Bunlar sistemsel atılan banlar, kullanıcının kaldırma gibi birşey söz konusu değildir. İlk 3 madde'nin çalışacağına inanmıyorum şahsen 4. madde ise çalışması ultra zor birşey.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
3. partiden ban atılan accountların banları hiçbir şekilde kaldırılamaz. Bunlar sistemsel atılan banlar, kullanıcının kaldırma gibi birşey söz konusu değildir. İlk 3 madde'nin çalışacağına inanmıyorum şahsen 4. madde ise çalışması ultra zor birşey.
yazdıklarımı ne yazık ki iyi okuyamamışsın ben riot'a ticket atmaktan bahsederken sen kullanıcının kendi banını kendisinin kaldıracağı söz konusu değildir yazmışsın..

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
yazdıklarımı ne yazık ki iyi okuyamamışsın ben riot'a ticket atmaktan bahsederken sen kullanıcının kendi banını kendisinin kaldıracağı söz konusu değildir yazmışsın..
Bende kullanıcının kaldırma gibi birşey söz konusu olmadığını söyledim, yani kullanıcı 3.partiden ban yediyse ticket açsa dahi kalkmaz size bunu demeye çalışıyorum. Ticket açtığınızda sizin sadece ip'nizi görmüyorlar ne yazıkki diğer donanım ıd lerinizi de görmekteler.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bende kullanıcının kaldırma gibi birşey söz konusu olmadığını söyledim, yani kullanıcı 3.partiden ban yediyse ticket açsa dahi kalkmaz size bunu demeye çalışıyorum. Ticket açtığınızda sizin sadece ip'nizi görmüyorlar ne yazıkki diğer donanım ıd lerinizi de görmekteler.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Attığınız ss de 1 seferliğe mahsus olduğu yazmakta ve bu yöntemin ne kadar çalışacağı muamma hocam.
hocam hesabım daha önceden ne ban yedi nede banı açıldı yani main hesabında hile açıp ban yiyen arkadaşlar bu yöntem ile 1 seferliğine mahsus banlarını açtırabilir ve birdaha 3. parti yazılım kullanmayabilirler ben bu yüzden konu açtım yardımı dokunur diye league of legends başlığı altında sadece benim banım açılmadı hesabım için 1 seferliğine mahsus olarak açıldı yani ben bu banı açılan hesap ile tekrar ban yiyip aynı şeyleri yazarsam açılmaz çünkü 1 seferliğe mahsustu umarım anlatabilmişimdir hocam

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hocam hesabım daha önceden ne ban yedi nede banı açıldı yani main hesabında hile açıp ban yiyen arkadaşlar bu yöntem ile 1 seferliğine mahsus banlarını açtırabilir ve birdaha 3. parti yazılım kullanmayabilirler ben bu yüzden konu açtım yardımı dokunur diye league of legends başlığı altında sadece benim banım açılmadı hesabım için 1 seferliğine mahsus olarak açıldı yani ben bu banı açılan hesap ile tekrar ban yiyip aynı şeyleri yazarsam açılmaz çünkü 1 seferliğe mahsustu umarım anlatabilmişimdir hocam
Kaç kişide çalıştı hocam siz dışında varsa dm atabilirmisiniz.
Sonuçta çalışmış
Çalışması önemli değil kaç kişide çalışacak kimde olacak kimde olmayacak. Forumda başka bir üye hesabı hiç ban yememesine rağmen çalışmazsa ne olacak ? Bunun doğruluk payı nedir ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hesabı birden fazla kişi kullanıyorsa ve farklı bölgelerden girişler yapıldıysa mantıklı bir hikaye uydurursanız kaldırıyorlar bizzat kendi arkadaşımın banını kaldırdılar

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
hesabı birden fazla kişi kullanıyorsa ve farklı bölgelerden girişler yapıldıysa mantıklı bir hikaye uydurursanız kaldırıyorlar bizzat kendi arkadaşımın banını kaldırdılar
daha önceden hesabıma arkadaşım girdi bilerek 1 hafta sonra ticket attım onuda açtılar ama bu dediğim arkadaşı olmayanlar için ideal bir yöntem

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bunu benim için yapabilecek biri varmı lütfen ulaşın la :D

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Olumsuz, en son nereden giriş yapıldığı ve ıd gözükmekte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...