3 mönitörde görüntü gidiyor ve kapatınca düzeliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Merhaba. Öncelerde çift monitör kullanıyordum ve yakın zamanda 3. monitöre geçiş yaptım, çift monitör kullanırken bir sorun yoktu fakat 3. monitöre geçiş yapınca bilgisayarımda sorun almaya başladım. Sorun 2 çeşit oluyor. Birincisi 3 monitörümde siyah ekran veriyor (ses vs. duruyor) ardından kasanın fanları çok hızlı çalışmaya başlıyor ve bilgisayarımı kapatıp açana kadar düzelmiyor. İkinci sorun ise aynı şekilde 3 monitörümde siyah ekran oluyor ve fanlar hızlı ve sesli çalışmaya başlıyor ve bu sefer sesler vs. de gidiyor ve ekranda " entering the Power saving mode shortly " yazı çıkıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba dostum.sanırım güç kaynağın yetersiz kalıyor.şu açıdan anlatmaya çalışayım.2 monitör ile çalıştığında ekran kartın 2 monitöre görüntü vermek için daha az çaba gösterecektir.güç kaynağından çekeceği güçte daha az olacaktır.3. monitör bağladığında çektiği gücü güç kaynağın karşılamadığı için görüntü gidip tüm fanların hızlanıyor olması çok büyük ihtimal.aynı problemin bi benzerini bende yaşadım.güç gerektiren bi oyunda tüm özellikleri fulleyip ekran kartını yüke bindirdiğimde ekran bir anda siyah olup kasadaki tüm fanlar son güçte çalışıyor.yeniden kapatıp açana kadarda bu durum devam ediyor.sorunun %90 ihtimal ile yetersiz güç kaynağı

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Merhaba dostum.sanırım güç kaynağın yetersiz kalıyor.şu açıdan anlatmaya çalışayım.2 monitör ile çalıştığında ekran kartın 2 monitöre görüntü vermek için daha az çaba gösterecektir.güç kaynağından çekeceği güçte daha az olacaktır.3. monitör bağladığında çektiği gücü güç kaynağın karşılamadığı için görüntü gidip tüm fanların hızlanıyor olması çok büyük ihtimal.aynı problemin bi benzerini bende yaşadım.güç gerektiren bi oyunda tüm özellikleri fulleyip ekran kartını yüke bindirdiğimde ekran bir anda siyah olup kasadaki tüm fanlar son güçte çalışıyor.yeniden kapatıp açana kadarda bu durum devam ediyor.sorunun %90 ihtimal ile yetersiz güç kaynağı
Teşekkür ederim anladığım kadarıyla güç kaynağını değiştirmem gerekiyor sanırım bu durum işlemciden kaynaklı bi sorun vs olabilimri aşırı ısınma gibi yoksa bu sorun deidğiniz gibi en büyük sebebi güç kaynağından dolayı bu durumı yaşamammıdır

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
işlemci ile ilgili bir durum söz konusu değil.kesinlikle sorununuz güç kaynağı.muhtemelen ekran gitme durumunuda oyun oynarken yaşıyorsunuzdur.herhangi bir oyun oynamadığınız durumda olduğunu sanmıyorum.

güç kaynağını 80+gold sertifikalı daha yüksek watt değerlerinde birşey tercih etmeni öneririm.

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
işlemci ile ilgili bir durum söz konusu değil.kesinlikle sorununuz güç kaynağı.muhtemelen ekran gitme durumunuda oyun oynarken yaşıyorsunuzdur.herhangi bir oyun oynamadığınız durumda olduğunu sanmıyorum.

güç kaynağını 80+gold sertifikalı daha yüksek watt değerlerinde birşey tercih etmeni öneririm.
Teşekkkür ederimm ilgilendiğiniz için artık yeni bir power şart oldu

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
bencede yeni bi power işini görür diye düşünüyoruım

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
well you can use 1 monitor for gaming, 1 for discord and one for streaming purposes but if you want only 1 monitor is enough too bro

Üye
1 HİZMET YILI
hdmı kablonda sıkıntı olabilir veya temassızlık vardır kablonunda giriş yerinin de temizlenmesi gerekiyor olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...