sanırım bununla etkisi yüksekeğer oyunu oynarken arkada 3.part bir yazılım açık kaldıysa o yüzden olmuş olabilir
bende bir sürü yatırım yapmıştım üzücü oldu yetmemiş hwid atmışlar 3 ay :/yağmacı setli hesabım ban yedi hiç hile kullanmadan ticeket attım açmadılar giden gitti
hayır çözümü yok spoofer ile banını kaldırırsın ama o hesaba 3 veya 6 ay girmemelisin.Arkadaşlar oyunda hiç bir şey kullanmama rağmen dia 3 hesap ban yedi 2 k para yatırmıştım bu durumdan müzdarip olup çözebilen oldu mu
aynen benimde cs hesabini açmadilar aga çok üzücü3. parti yazılım kullanırsan sebepsiz yere yersin ama csgo valo vb oyunlarda yersin sebepsiz kullanmasan bile 3 cs hesabım banlanmıştı geri açmıyorlar deneme bile boşa zaman kaybı
yani şimdi yüklü ama açmasam bile banlıyor mu lolde ona göre hesap feda edicemarkada 3. part yazılım varsa maalesef bro
evet algılarsa atar kankam dikkatli olyani şimdi yüklü ama açmasam bile banlıyor mu lolde ona göre hesap feda edicem
Başka bir oyunda kullandıysan ve bu Vanguard'a yakalandıysa maalesefArkadaşlar oyunda hiç bir şey kullanmama rağmen dia 3 hesap ban yedi 2 k para yatırmıştım bu durumdan müzdarip olup çözebilen oldu mu
Eğer kanıtlayabilirsen açarlar banınıArkadaşlar oyunda hiç bir şey kullanmama rağmen dia 3 hesap ban yedi 2 k para yatırmıştım bu durumdan müzdarip olup çözebilen oldu mu