tek çözüm valorant kaldırmak ve hile kullanamayacağın zamana kadar format atıp yeniden temiz pc ile girmek basit çözüm ve evet bende banlandım zaten toxic kitle tr klasik oyuncuları doluydu kurtulduğum iyi oldu
tek çözüm valorant kaldırmak ve hile kullanamayacağın zamana kadar format atıp yeniden temiz pc ile girmek basit çözüm ve evet bende banlandım zaten toxic kitle tr klasik oyuncuları doluydu kurtulduğum iyi oldu
script kullanmadan önce veya loaderi kullanmadan önce valorant kaldır kökten sonra kullan banlanmazsın zaten vanguard tespit edip banlatıyor saçma sistemleri var tek script değil 3 parti yazılım ne varsa
script kullanmadan önce veya loaderi kullanmadan önce valorant kaldır kökten sonra kullan banlanmazsın zaten vanguard tespit edip banlatıyor saçma sistemleri var tek script değil 3 parti yazılım ne varsa
vanguard kadar boktan sistem görmedim valorant hile diye aratmıştım bi ara hile videoları izlemek için ondan sonra oyuna giridm ve pc banı yedim tüm valo hesaplarım gitti o günden beri valo oynamıyorum
Valorant hilesi açık değilse bile Vanguard açıkken herhangi bir oyunda hile açtıysan vanguard bunu tehtit olarak algılıyor. Sadece valorant hilesi açmana gerek yok yani
hile açıkken vanguard açık ise, oyun otomatik olarak onu valorant hilesi sayar. her hileyi açtığınızda vanguard dan çıkış yapmanız gerekmektedir. ayrıca valorant a girmeden %temp%, temp, prefetch dosyalarını temizlemeniz gerekiyor.