3 tane farklı mouse denedim neden böyle oluyor arkadaşlar yardım lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Eskiden windows 7 bir sisteme sahiptim daha sonra kasayı değiştirdim ve ryzen 5 2400g işlemcili gtx1050ti 4gb ekran kartlı 16 gb ramli bir kasa aldım.Kullandıgım ekran hala aynı değiştirmedim ama mouse eski windows 7 sistemine göre çok saçma çalışıyor internette söylenen bütün ayarları yaptım hız ayarlarını. Mesela oyundayken mouse sensivity birden hızlanıyor yada birden yavaslıyor kendi kendine ve hakimiyetim eski pc ye göre iyi değil bu oynadıgım oyunlarıda etkiliyor 3 farklı mouse denedim sorun aynı. Mesela chrome'u kapatmak için en üst sağda çarpıya basmam gerekiyor ama mouseyi rahatlıkla oraya götüremiyorum bir sorun olduğu çok belli şuan kullandıgım sistem windows 10 ilginiz için teşekkürler

Süper Üye
6 HİZMET YILI
kanka 3 tane farklı mouse denedin hepsinde aynı hatayı yapıyorsa acaba anakartın usb girişinde mi bir sorun var başka bir yere tak mouse'u bakalım ne olacak

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
usp girişinde sorun olabilir veya mouse'ın dpı ayarlarıyla oynayabilirsin driver'i yükleyip git farklı bi laptop ta dene oluyorsa senin pcde sıkıntı vardır

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
usp girişinde sorun olabilir veya mouse'ın dpı ayarlarıyla oynayabilirsin driver'i yükleyip git farklı bi laptop ta dene oluyorsa senin pcde sıkıntı vardır
farklı bilgisayarda denedim mouseları sıkıntı yok benim pc de yapıyor ve ayarını bulamadım çok saçma birşey

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
@Aetheris kasayı alalı 7-8 ay oldu fakat ilk günden beri aynı. ben acaba ekrandan dolayı mı olabilceğini düşündüm ekran çözünürlüğünden

Skeet number number 1
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
DPI sorunu dostum o Mousede Oluyor Denetim masasından Fare yazıp arştıraraak
otomatik sensivitiyi kapatabilirsin Sabit kalır yada
Logitech ise maousun onun yazılımıını indirebilirsin yada hangi markaysa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...