kardeşim 2 aydır bakıyorum bir türlü karar veremedim hergün fiyat artıyor bir an öce almak lazım diye düşünüyorum. herhangi bir indirim beklentisi varmı ki ?30 bin tl bütçe ile şu an piyasada ki hazır sistemleri önermem. PC Hocası, Donanım Arşivi kanalların kampanyalarını bekleyip 30 bin tlye alacağın PC'yi 25 bin civarına alabilirsin. Tek tek toplamaktan daha karlı olabiliyor..
kendin topla knk daha iyi bi sistemde toplaya bilirsin o paraylaArkadaşlar merhaba; 30 bin tl bütcem var,monitör,klavye,mause kulaklık dahil bir sitem toplamak istiyorum. hazır sistem veya tek tek toplama yönünde tavsiye istiyorum. şimdiden teşekkürler.
kendim tolayayım da ne toplayım ?kendin topla knk daha iyi bi sistemde toplaya bilirsin o parayla
hocam o sistem yeni açılan şubeye özeldi ilk 10 ekran kartı içindi internet üzerinden alınamıyordu yaniGeçenlerde pc hocası 3080 sistem paylaştı 17999 tlye çok uygundu neden almadınız?
kardeşim sen yetkili bir abiye benziyorsun. teknogenetikdeki sistemle alakalı30 bin tl ye hazır sistem önermem ama iyi bulduklarımdan birkaç tane paylaşabilirim.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(stok yok şuan)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(bütçeni biraz artırabilirsen buna bakabilirsin)
1. Konfigürasyonlar tamamen kişinin tercihine bağlı. İster Intel ister AMD. Her işlemci ile her GPU'yu kullanabilirsiniz. Darboğaz yaşatmadığından emin olmak lazım sadece, o sistemdede bir sıkıntı yaşamazsınız.kardeşim sen yetkili bir abiye benziyorsun. teknogenetikdeki sistemle alakalı
sana 2 soru
1. işlemci amd ekrankartı nvidia sıkıntı olurmu?
2 ileride ekrankartı ve işlemci yükseltmesi yapmak için örnek: amd 5900 x rtz 390ti yapmak için asus prime b450 m uygunmudur?
kardeşim sen yetkili bir abiye benziyorsun. teknogenetikdeki sistemle alakalı
sana 2 soru
1. işlemci amd ekrankartı nvidia sıkıntı olurmu?
2 ileride ekrankartı ve işlemci yükseltmesi yapmak için örnek: amd 5900 x rtz 390ti yapmak için asus prime b450 m uygunmudur?
Son bir soru1. Konfigürasyonlar tamamen kişinin tercihine bağlı. İster Intel ister AMD. Her işlemci ile her GPU'yu kullanabilirsiniz. Darboğaz yaşatmadığından emin olmak lazım sadece, o sistemdede bir sıkıntı yaşamazsınız.
2. RTX 3090ti için prime b450m uygundur. amd 9 5900x 4k için aşırıya kaçıyor. Çözünürlük ne kadar yüksek olursa, CPU o kadar az önemlidir. Kare hızları ne kadar yüksek olursa, CPU o kadar önemli olur. 3090 muhtemelen 4k60Hz tbh için buna değmez. 3080ti ile 5800x veya 11700k öneririm. Asıl sorunuza dönersek uygun.
onu denedim kardeşim hazır sistemlerin çoğu daha hesaplı.hazır sıstemlerden daha cok kendın ınternetten toplarsan daha ıyı fıyata alabılırsın
i5 12600K ise 1. linkteki sistem oyun için daha uygundur. Ayrı olarak monitörde çok önemlidir,3070 gibi bir ekran kartını 1920X1080 gibi bir monitörde kullanmak darboğaz yapacaktır, dikkatli olun. O ekran kartı 2K çözünürlük gerektirir.
monitör 2k olacak zaten çok teşekkürler.i5 12600K ise 1. linkteki sistem oyun için daha uygundur. Ayrı olarak monitörde çok önemlidir,3070 gibi bir ekran kartını 1920X1080 gibi bir monitörde kullanmak darboğaz yapacaktır, dikkatli olun. O ekran kartı 2K çözünürlük gerektirir.