itemsatış üzerinden alabilirsin dostum, gayet güvenilir. Daha bugün euw hesabı satın aldım, bir sıkıntı yok.Merhabalar, birkaç adet 30 level unranked tr hesabı satın alacağım. Bildiğiniz güvenilir bir web sitesi var mı? Adetçe fazla alacağım için 20-25 lira civarında olmalı diye düşünüyorum. Kostüm, hero sayısı önemli değil. Sadece seviyesi önemli.
o site botla kasmıyorlar değilmigamesatis'tan alabilirsin 20-25 lira banında zaten dostum güvenilirdir gayet
botla kasıyorlar dostum tabii ki handmade hesap almak istiyorsan 50-100 lira arası gibi bir fiyatı varo site botla kasmıyorlar değilmi
sc açmalık için istiyorumda botted hesaplar hemen ban yiyor bildiğim kadarıylabotla kasıyorlar dostum tabii ki handmade hesap almak istiyorsan 50-100 lira arası gibi bir fiyatı var
zaten dırek yazarsan bılursun lınke gerek yokYine de teşekkür ederim
hocam itemsatış üzerinden alabilirsin güvenilir ve adamlar hızlı şekilde dönüş yapıyor tavsiye ederimo site botla kasmıyorlar değilmi
google a yazarsan ilk 3 siteden satın alabilirsin isim vermedim reklam olmasın diyeMerhabalar, birkaç adet 30 level unranked tr hesabı satın alacağım. Bildiğiniz güvenilir bir web sitesi var mı? Adetçe fazla alacağım için 20-25 lira civarında olmalı diye düşünüyorum. Kostüm, hero sayısı önemli değil. Sadece seviyesi önemli.