9 Kas 2023 #1 MuSTiKBey Seçkin Üye Katılım 23 Mar 2020 Mesajlar 570 Çözümler 4 Tepki puanı 63 Ödüller 7 Yaş 17 6 HİZMET YILI arkadaşlar elimde sadece 30 seviye lol hesap var uzun süredir girilmedi max 5 maç atılmıştır siz fiyat derseniz ona göre yükseliş veya düşüş yapabilirim saygılar dilerim skin vb şeyler muhtemelen yok random hesap olarak almıştım
arkadaşlar elimde sadece 30 seviye lol hesap var uzun süredir girilmedi max 5 maç atılmıştır siz fiyat derseniz ona göre yükseliş veya düşüş yapabilirim saygılar dilerim skin vb şeyler muhtemelen yok random hesap olarak almıştım
9 Kas 2023 #2 mahir99 Uzman Üye Katılım 5 Mar 2018 Mesajlar 199 Çözümler 1 Tepki puanı 31 Ödüller 8 8 HİZMET YILI hesabın mailini üstümüze alabiliyor muyuz vs daha açıklar mısın? random inaktif hesap ise en fazla 20 30 tl eder o da alıcı çıkarsa
hesabın mailini üstümüze alabiliyor muyuz vs daha açıklar mısın? random inaktif hesap ise en fazla 20 30 tl eder o da alıcı çıkarsa
10 Kas 2023 #3 felina bizler tanrının yetim çocuklarıyız Ultra Üye Katılım 24 May 2016 Mesajlar 1,659 Çözümler 18 Tepki puanı 507 Ödüller 13 Yaş 26 10 HİZMET YILI botted hesap değilse hemen alabilirim
10 Kas 2023 Konuyu başlatan #4 MuSTiKBey Seçkin Üye Katılım 23 Mar 2020 Mesajlar 570 Çözümler 4 Tepki puanı 63 Ödüller 7 Yaş 17 6 HİZMET YILI mahir99' Alıntı: hesabın mailini üstümüze alabiliyor muyuz vs daha açıklar mısın? random inaktif hesap ise en fazla 20 30 tl eder o da alıcı çıkarsa Genişletmek için tıklayın ... evet alırsın maili benim üstüme önceden mail doğrulamasızdı. kv3rt' Alıntı: How many champions? Genişletmek için tıklayın ... I dont know felina' Alıntı: botted hesap değilse hemen alabilirim Genişletmek için tıklayın ... Botted hesap fakat nasıl denir oynanmış yani üstünden biraz oynadım
mahir99' Alıntı: hesabın mailini üstümüze alabiliyor muyuz vs daha açıklar mısın? random inaktif hesap ise en fazla 20 30 tl eder o da alıcı çıkarsa Genişletmek için tıklayın ... evet alırsın maili benim üstüme önceden mail doğrulamasızdı. kv3rt' Alıntı: How many champions? Genişletmek için tıklayın ... I dont know felina' Alıntı: botted hesap değilse hemen alabilirim Genişletmek için tıklayın ... Botted hesap fakat nasıl denir oynanmış yani üstünden biraz oynadım