Lenovo Lecoo EW301 TWS Bluetooth Kablosuz Mikrofonlu Kulak İçi KulaklıkKablolu ya da kablosuz ses kalitesi iyi olan kulakiçi kulaklık arıyorum. Bütçe ₺300-350 arası olabilir.
şarjı ne kadar dayanıyor hocam ortalama ve uzun vadede kullanım süresi düşüyor mu bende almayı düşünüyorum ondanben haylau t15 kullanıyorum şarjı çok uzun süre gidiyor ama dip ses var
Ben de kablosuz düşünüyorum ama telefonum max 4.2 bluetooth sürümünü destekliyor. 5.0 ve daha üst versiyonların geriye desteğinin olduğunu biliyorum fakat ses kalitesinde veya şarj süresinde farklılıklar oluşur diye düşünüyorum, bu yüzden kararsızım. Uzun kullanımda kablosuz kulaklıkların pil ömrü ne kadar oluyor bunu da merak etmişimdir. Telefonlardaki gibi her sene %20 kayıp yaşıyorsa problem yok ama sürekli kullanımda çabuk bozulan türden piller kullanılıyorsa onların değişimi de sıkıntılıdır.Kablosuz kulaklık almanı öneririm. Hergun otobüs yolcugu yapan ya da dışarıda ulaşım için vakit geçiren biri olarak söylüyorum. aşırı rahat veren birsey