Onaylı Üye
hyper x alabilirsin gayet güzel kulaklık ses mikrofon falan mükemmelYaklaşık 6 yıldır yalnızca KZ marka kullanıyorum. Şu anda KZ edx Pro kullanıyorum 359TL'ye almıştım. Eğer 500e kadar çıkabilirim diyorsan KZ ZSN Pro önerebilirim. Kulaklığı taktığında dış dünyayla iletişimin kesilmiş gibi oluyor. Kesinlikle müzikten başka bir şey duymuyorsun. Üstelik sesleri de gerçekten harika. Ucuz modellerde tiz sıkıntıları var. Tizler kulak tırmalıyor ama 300-500 bandında alacağın bir kulaklıkta böyle sıkıntılar yaşamazsın.
dostum kablolu olarak iphone kulaklığı öneririm veya xiaomi olabilir biraz daha ucuz dersen kablosuz da sony nin giriş sekmenti güzel kulaklıkları var bi bakmanı öneririm güzeldir veya xiaomi kablolu güzeldir ama asla xiaomi kablosuzlar kaliteli değil mikrofon gg onlarınKablolu ya da kablosuz ses kalitesi iyi olan kulakiçi kulaklık arıyorum. Bütçe ₺300-350 arası olabilir.
oyun icin istersin rampage ve gampower modelleri inceleme bilersinKablolu ya da kablosuz ses kalitesi iyi olan kulakiçi kulaklık arıyorum. Bütçe ₺300-350 arası olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?