300-400 TL arası uzun şarj ömürlü Bluetooth'lu kulaklık önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
kardeşim o fiyatlara kulaklık zor artıkkçin alman gerekk

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Hocam bütçeyi biraz daha zorlarsaniz HT05 var çok kaliteli bir kulaklık alicaksaniz en iyisini alin

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kanka airpords veya internet üzerindne kaliteli olan kulaklıkların yorumlarına bak

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
red mi airdots kullaniyorum şarjı ve ses kalitesi kusursuz videolarını izleyebilirsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
300-400 TL aralığında uzun şarj ömrüne sahip bir Bluetooth kulaklık arıyorsanız, aşağıdaki modelleri inceleyebilirsiniz:

1. Soundcore Life Q20: Uzun pil ömrü, rahat tasarım ve gürültü engelleme özellikleriyle dikkat çeken bir kulaklık. 40 saatlik pil ömrüne sahip ve hızlı şarj özelliği ile 5 dakikalık şarj ile 4 saatlik kullanım süresi sağlayabiliyor.
  2. JBL TUNE 500BT: Bu kulaklık, JBL'in yüksek kaliteli ses teknolojisi ile 16 saatlik pil ömrü sunuyor. Hafif ve rahat tasarımıyla uzun süreli kullanıma uygun.
  3. TaoTronics SoundLiberty 80: Bu kulaklık, güçlü bir pil ömrüne ve kablosuz şarj özelliğine sahiptir. Tam şarj ile 4 saatlik kullanım süresi sunarken, şarj kutusu ile birlikte 20 saat kullanım sağlayabiliyor.
  4. Mpow H19 IPO: Gürültü engelleme özellikleri ile dikkat çeken bu kulaklık, 35 saatlik pil ömrüne sahiptir. Ayrıca, hızlı şarj özelliği sayesinde 10 dakikalık şarj ile 2 saatlik kullanım süresi sunabiliyor.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kanka çakma iphone kulaklığı satan yerler oluyo ben ondan bi almıştım 180tlye ses kalitesi fena ciddili zaten kutusunda şarj da oluyo o yüxzden şarjı 2.30 saat falan gidiyo sonra şarj ediyon easy

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Telefona ek olarak aldım fiyatını bilmiyorum ama oppo enco air harika bir kulaklık. Şarj ve kullanım rahatlığı baya güzel. Tavsiye ederim
1k arasında gidip geliyor fiyatı bende kullanmıştım güzel kulaklık
Post automatically merged:

Xiamoi airdots almanı tavsiye ederim

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
2. el almanı öneririm dostum o paralara uygun sağlam zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...