300-400 TL bandında Oyuncu Kulaklığı Önerir Misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
300-400 TL
d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bütçemi çok aşmak istemiyorum, ortalama ses kasabileceğim ve mikrofonu karşıdaki insanı rahatsız etmicek şekilde olan, mümkünse 300-400 tl arası oyuncu kulaklığı önerir misiniz?

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
benim kullandığım bir kulaklık kendisi gayet rahat ve bütçe'ni aşmıyor

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hocam bütçeni biraz daha arttırabilirsen eğer sana bu kulaklığı önerebilirim gerçekten f/p bir üründür mikrofon olarak tatmin edici seviyede ve bass tiz olarakta işini görür zaten bu fiyatta doygunluk hissiyatı da iyidir bırakıyorum linki buraya

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Hocam bütçeni biraz daha arttırabilirsen eğer sana bu kulaklığı önerebilirim gerçekten f/p bir üründür mikrofon olarak tatmin edici seviyede ve bass tiz olarakta işini görür zaten bu fiyatta doygunluk hissiyatı da iyidir bırakıyorum linki buraya
Hocam aşıyor maalesef ama değerlendiricem, taksit yaparak alabilirim.

varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
james donkey ürünleri ucuz ve güzel oluyor

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Gamepower Medusa RGB 7.1var bende 1 senedir kullanıyorum gayet güzel fiyat performans ürünüdür 225 TL ye almıştım şimdi ne kadar bilmiyorum uygunsa tavsiye ederim

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
James Donkey öneriyorum gayet güzel kullanıyorum

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Bütçemi çok aşmak istemiyorum, ortalama ses kasabileceğim ve mikrofonu karşıdaki insanı rahatsız etmicek şekilde olan, mümkünse 300-400 tl arası oyuncu kulaklığı önerir misiniz?
ses izalasyonu ile öne çıkan bi kulaklık james donkeyin kenisini kanıtlamış bir marka olduğuna inanıyorum

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hocam 10 kuruş ile kurtarıyor dahası yok miss kargo kısmını hepsiburada dan alırsan bedava olur

Rampage RM-K23 Mission Kırmızı Mikrofonlu Oyuncu Kulaküstü Kulaklık​

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
hocam 10 kuruş ile kurtarıyor dahası yok miss kargo kısmını hepsiburada dan alırsan bedava olur

Rampage RM-K23 Mission Kırmızı Mikrofonlu Oyuncu Kulaküstü Kulaklık​

Reis rampage ürünlerini tavsiye etmiyorum, zahmet edip yazdığın için teşekkür ederim fakat rampage malzemesi kalitesiz oluyor.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Reis rampage ürünlerini tavsiye etmiyorum, zahmet edip yazdığın için teşekkür ederim fakat rampage malzemesi kalitesiz oluyor.
Hocam, Rampage ürünlerini ben de sevmiyorum. Maalesef 300-400 TL aralığında kaliteli bir kulaklık bulmak zor. Diyelim ki buldunuz, 6 ay bilemediniz 1 sene sonra illa ki bir yerinde sorun çıkıyor. En azından @Adc Main hocamın attığı kulaklık için 70 TL daha ekleyip Game Power markasını tercih edebilirsiniz. Bu marka sizi üzmez.

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Hocam, Rampage ürünlerini ben de sevmiyorum. Maalesef 300-400 TL aralığında kaliteli bir kulaklık bulmak zor. Diyelim ki buldunuz, 6 ay bilemediniz 1 sene sonra illa ki bir yerinde sorun çıkıyor. En azından @Adc Main hocamın attığı kulaklık için 70 TL daha ekleyip Game Power markasını tercih edebilirsiniz. Bu marka sizi üzmez.
Evet Düşünmeye Çalışıyorum, etraflıca bir araştırma yapıyorum. GamePower markasının ürünlerinin iyi olduğunu biliyorum, başka ürünlere de bakıyorum belki daha iyisi falan vardır diye.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
james donkey 720 yi oneririm kendim de kullanıyorum gayet memnunum ama fiyatı zamlandı mı bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...