d3 Σ x2
Süper Üye
Bütçemi çok aşmak istemiyorum, ortalama ses kasabileceğim ve mikrofonu karşıdaki insanı rahatsız etmicek şekilde olan, mümkünse 300-400 tl arası oyuncu kulaklığı önerir misiniz?
Bütçemi çok aşmak istemiyorum, ortalama ses kasabileceğim ve mikrofonu karşıdaki insanı rahatsız etmicek şekilde olan, mümkünse 300-400 tl arası oyuncu kulaklığı önerir misiniz?
Hocam aşıyor maalesef ama değerlendiricem, taksit yaparak alabilirim.Hocam bütçeni biraz daha arttırabilirsen eğer sana bu kulaklığı önerebilirim gerçekten f/p bir üründür mikrofon olarak tatmin edici seviyede ve bass tiz olarakta işini görür zaten bu fiyatta doygunluk hissiyatı da iyidir bırakıyorum linki burayaBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bundan daha düşüklerini alırsan verdiğin paraya yazık be hocam o açıdan söylemiştim gerçekten f/p bir ürünHocam aşıyor maalesef ama değerlendiricem, taksit yaparak alabilirim.
Hytech HY-G5 X-CONAN öneririm hocam bütçeni aşmazBütçemi çok aşmak istemiyorum, ortalama ses kasabileceğim ve mikrofonu karşıdaki insanı rahatsız etmicek şekilde olan, mümkünse 300-400 tl arası oyuncu kulaklığı önerir misiniz?
hocam 10 kuruş ile kurtarıyor dahası yok miss kargo kısmını hepsiburada dan alırsan bedava olurBütçemi çok aşmak istemiyorum, ortalama ses kasabileceğim ve mikrofonu karşıdaki insanı rahatsız etmicek şekilde olan, mümkünse 300-400 tl arası oyuncu kulaklığı önerir misiniz?
Reis rampage ürünlerini tavsiye etmiyorum, zahmet edip yazdığın için teşekkür ederim fakat rampage malzemesi kalitesiz oluyor.hocam 10 kuruş ile kurtarıyor dahası yok miss kargo kısmını hepsiburada dan alırsan bedava olur
Rampage RM-K23 Mission Kırmızı Mikrofonlu Oyuncu Kulaküstü Kulaklık
Hocam, Rampage ürünlerini ben de sevmiyorum. Maalesef 300-400 TL aralığında kaliteli bir kulaklık bulmak zor. Diyelim ki buldunuz, 6 ay bilemediniz 1 sene sonra illa ki bir yerinde sorun çıkıyor. En azından @Adc Main hocamın attığı kulaklık için 70 TL daha ekleyip Game Power markasını tercih edebilirsiniz. Bu marka sizi üzmez.Reis rampage ürünlerini tavsiye etmiyorum, zahmet edip yazdığın için teşekkür ederim fakat rampage malzemesi kalitesiz oluyor.
Evet Düşünmeye Çalışıyorum, etraflıca bir araştırma yapıyorum. GamePower markasının ürünlerinin iyi olduğunu biliyorum, başka ürünlere de bakıyorum belki daha iyisi falan vardır diye.Hocam, Rampage ürünlerini ben de sevmiyorum. Maalesef 300-400 TL aralığında kaliteli bir kulaklık bulmak zor. Diyelim ki buldunuz, 6 ay bilemediniz 1 sene sonra illa ki bir yerinde sorun çıkıyor. En azından @Adc Main hocamın attığı kulaklık için 70 TL daha ekleyip Game Power markasını tercih edebilirsiniz. Bu marka sizi üzmez.