Hepsi burada çoğu karta peşin fiyatına 9 taksit yapıyor . Bence kendin topla ve hepsiburada dan al diğer siteler vade farkını çok abartıyor.başlıkta belirttiğim gibi bilgisayar arıyorum.{güvenli satıcı olan} itopyada baktım hiçbir ürün stokta yok daha güvenilir önerdiğiniz siteler var mı?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
şimdilik bunu düşünüyorum başka önerdiğiniz var mı?
Hatta hepsi buradadan sana bir pc toplıcam linki paylaşırım.Hepsi burada çoğu karta peşin fiyatına 9 taksit yapıyor . Bence kendin topla ve hepsiburada dan al diğer siteler vade farkını çok abartıyor.
Fiyatta anlaşırsanız 4 aylık ürün makul gibi görünüyor. 2 nizinde işi görülür.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbuyur kardesım aynı sistem şuan mevcut ankaradaysan satabilirimde 4 aylık faturaları mevcut
Ankara içi elden teslim satıyorum ılgılenen yazabilir garantisi kutuları faturaları mevcutBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbuyur kardesım aynı sistem şuan mevcut ankaradaysan satabilirimde 4 aylık faturaları mevcut
vade farkı kısmına katılıyorum gereksiz abartıyorlar hemde .Hepsi burada çoğu karta peşin fiyatına 9 taksit yapıyor . Bence kendin topla ve hepsiburada dan al diğer siteler vade farkını çok abartıyor.
Post automatically merged:
Hatta hepsi buradadan sana bir pc toplıcam linki paylaşırım.
ekran kartını 1660 çekmeme rağmen fiyatı bütçemi aşıyor kasaya 4000-4500 düşünüyorum geri kalanı ile monitör klavye vs alacağım.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapkardeşim aradığın oyun pc sini burdan bulabilirsin
favoriye ekledim teşekkürler bunu alabilirim fps değerlerini yazabilir misin oyunlarda? resolution kaç ve ayarlar neydeDonanım Arşivi V4 tavsiye ederim ben kullanıyorum daha sıkıntısını görmedim
parçaları tek tek alınca bütcemi bayağı aşıyor toplu olarak arıyorum şuandakardeşim toplama pc al
parçaları tek tek alınca bütcemi bayağı aşıyor toplu olarak arıyorum şuandakardeşim toplama pc al
teşekkür ediyorum bekliyorumHepsi burada çoğu karta peşin fiyatına 9 taksit yapıyor . Bence kendin topla ve hepsiburada dan al diğer siteler vade farkını çok abartıyor.
Post automatically merged:
Hatta hepsi buradadan sana bir pc toplıcam linki paylaşırım.
vatanda fiyatlar aşırı pahalıvatan bılgısayara bak bende ordan aldım hp pavılıon 15 cx....
vatan bilgisayardan 2 kere topladım pc 2sinde de birşeyler oldu,servise getirdim pahalı parcaları kullanıcı hatası dediler ucuzları verdiler.bir daha kapısından gecmem ve fiyatları cok ucuk.vatan bılgısayara bak bende ordan aldım hp pavılıon 15 cx....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?