Samsung yeni monitörler tanıttı onlara bakmanı öneririm dostum birde bence TN panel alma ben laptop, telefon ve TV ekranlarından sonra monitöre geçince görüntü kalitesinin kötü olduğunu çok iyi anlıyorum.
alacaksan asus al bir markası vardıda unuttum çok güzellerBilgisayarım her oyunda +144 FPS alamıyor, 60'larda bile takıldığı oyunlar var ama seneye kasaya geçeceğim. Şu an laptop kullanmaktayım o yüzden bir monitör almak istiyorum. 2700 TL gibi bir bütcem var, extra 100 200 TL farklılık olabilir. Sizce hangi özelliklere sahip hangi monitörü almalıyım, yardımcı olur musunuz? Valorant R6 ve hikayeli oyunlar oynuyorum. Ek olarak 144 Hz almak da mantıklı mı?
hikayeli oyunlar oynuyosan 144 mantıklı değil çünkü çok fazla ayrıntı var 240 daha mantıklıBilgisayarım her oyunda +144 FPS alamıyor, 60'larda bile takıldığı oyunlar var ama seneye kasaya geçeceğim. Şu an laptop kullanmaktayım o yüzden bir monitör almak istiyorum. 2700 TL gibi bir bütcem var, extra 100 200 TL farklılık olabilir. Sizce hangi özelliklere sahip hangi monitörü almalıyım, yardımcı olur musunuz? Valorant R6 ve hikayeli oyunlar oynuyorum. Ek olarak 144 Hz almak da mantıklı mı?