3000 TL'ye FPS oyunları için 240 Hz monitör önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
₺3000 birikmişim var, maaşımı aldığım yeni bir monitör alacağım. FPS oyunlarında sıkıntı yaratmayacak, dayanıklı, kaliteli bildiğiniz monitörleri önerir misiniz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
3000 TL'ye 240Hz monitör'ün hayalini kurma bence, üstüne bir şeyler daha ekleyeceksin sanırım maaşından bahsediyorsun. Alabileceğin ürünü sunayım;
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
AOC'un çıkardığı nadide bir şah eserdir. Bende bunu almayı planlıyorum. 240 Hz, 27" ve 0.5ms daha ne isteyebilirsin ki?

Süper Üye
Ödüller
5
3000 TL'ye 240Hz monitör'ün hayalini kurma bence, üstüne bir şeyler daha ekleyeceksin sanırım maaşından bahsediyorsun. Alabileceğin ürünü sunayım;
AOC'un çıkardığı nadide bir şah eserdir. Bende bunu almayı planlıyorum. 240 Hz, 27" ve 0.5ms daha ne isteyebilirsin ki?

tükendi yazıyor linkte :eek:

Süper Üye
Ödüller
7
İps panel mi istiyorsun ?

Süper Üye
Ödüller
7
monsterin hiç bir ürünü alınmamalı kalitesiz garanti bittiği an bozuluyor garip :kappajail:

Süper Üye
Ödüller
7
bu monitör değil de şu an ki kullandığım monitörü önereyim ben ips panel her zaman daha iyidir va panelden geçince anladım özellikle oyun ve film izlemek için birebir

böyle şikayetler çok duydum aslında ama billmiyorum biz alalı okadar çok olmadı daha sıkıntı çıkmadı umarım bişey olmaz.
Sıkıntı yaşayan arkadaşlarım da var ürünü sorunsuz yıllarca kullananı da var artık şansa bağlı kaliteli malı kime koydularsa :peepoNice:

Seçkin Üye
Ödüller
3
O fiyata zor. Benim monitör MSI G27C4 165 Hz 1ms Curved 1920x1080 çok memnunum. 5400 TL fiyatı. Ben 8 ay önce peşin 2 bin TL'ye almıştım:)göz koruyucu modu falanda var. 27 inç 1 ms Curved en az 144Hz bir monitör al. Ölü piksel, ışık sızması vs sorunlar istemiyorsan MSI'dan şaşmıcan aga.

天使
Süper Üye
FPS icinse BenQ oneririm.

Sen benim geceme ışık yayan yıldız gibisin
Süper Üye
Japon markası. IGZO IPS Panel kullanıyor. sana da öneririn

Onaylı Üye
3 bin TL bandında 240 Hz monitör piyasa da gördüğüm kadarıyla yok bütçeyi arttırabiliyorsanız farklı modeller önerebiliriz.

Onaylı Üye
Fps oyunlarını oynayacağını tahmin ediyorum (keza 240Hz diğer tarz oyunlarda pek tercih edilmez)

BenQ Zowie XL2546 24.5" 240hz 1ms (DVI-DL+HDMI+Display) Full en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
,

240 için alabileceğin en iyi monitör eğer CS:GO ve PUBG, OW falan oynuyorsan. Ben de kullanıyorum, birazdan kullanan diğer arkadaşlar da gelirler önerirler. Toplu öneri partisi olur :)

Arada bi tane de "abi TN almayın IPS alın"cı arkadaş gelir, ona da "IPS panel FPS oyunları için ideal değil" diye laf anlatmaya çalışırız falan.

Sonra o der ki, renk konusunda kötü ama

sonra biz de deriz ki, evet ama IPS'de MS ve Herz konusunda TN kadar iyi değil.

Benzer 240Hz öneri başlıklarına bakarsan bu senaryo ile karışalaşacaksın, o yüzden kısaca özetledim ben sana :)

Üye
PUBG, OW falan oynuyorsan. Ben de kullanıyorum, birazdan kullanan diğer arkadaşlar da gelirler önerirler. Toplu öneri partisi olur :)

Seçkin Üye
Ödüller
3
3k ya cok zor 144 hz ler o cıvarda su an

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.