Süper Üye
3000 TL'ye 240Hz monitör'ün hayalini kurma bence, üstüne bir şeyler daha ekleyeceksin sanırım maaşından bahsediyorsun. Alabileceğin ürünü sunayım;
https://memoryhackers.org/redirect?...oZG1pLWN1cnZlZC1veXVuY3UtbW9uaXRvcnUuaHRtbA==AOC'un çıkardığı nadide bir şah eserdir. Bende bunu almayı planlıyorum. 240 Hz, 27" ve 0.5ms daha ne isteyebilirsin ki?
Tükendi yazıyor diye başka bir yerde bulamayacağın anlamına mı geliyor yani?tükendi yazıyor linkte
TTN IPS VA Hiç farketmez oyunu gecikmesiz oynayayım yeter şuanki monitörüm 75 hzİps panel mi istiyorsun ?
böyle şikayetler çok duydum aslında ama billmiyorum biz alalı okadar çok olmadı daha sıkıntı çıkmadı umarım bişey olmaz.monsterin hiç bir ürünü alınmamalı kalitesiz garanti bittiği an bozuluyor garip
Sıkıntı yaşayan arkadaşlarım da var ürünü sorunsuz yıllarca kullananı da var artık şansa bağlı kaliteli malı kime koydularsaböyle şikayetler çok duydum aslında ama billmiyorum biz alalı okadar çok olmadı daha sıkıntı çıkmadı umarım bişey olmaz.
şöyle diyim 240 hz hangi oyunda oynicaksınki abartı olabilir eğer ekran kartın yetersizse 165 önercektim ona göreTTN IPS VA Hiç farketmez oyunu gecikmesiz oynayayım yeter şuanki monitörüm 75 hz
Laptoplar hele hiç alınmaz arıza tabirini yapamıyorlar daha garantiye versen nemonsterin hiç bir ürünü alınmamalı kalitesiz garanti bittiği an bozuluyor garip
Valla garantiye vermek 1 ayı buluyorLaptoplar hele hiç alınmaz arıza tabirini yapamıyorlar daha garantiye versen ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?