Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3000 TL bütçeyle satın alabileceğiniz en iyi motosiklet kasklarından bazıları şunlardır:
Shoei RF-SR: Yüksek kaliteli malzeme ve güvenlik özellikleriyle öne çıkan bir kasktır. Aerodinamik tasarımı, hafif yapısı ve çeşitli renk seçenekleriyle dikkat çeker.
AGV K-3 SV: AGV'nin popüler kask modellerinden biridir. İyi bir denge sağlayan aerodinamik tasarımı ve çoklu havalandırma sistemleriyle bilinir. Ayrıca çıkarılabilir iç pedleri ve güneş vizörü gibi ekstra özelliklere sahiptir.
HJC RPHA 11: HJC'nin yüksek performanslı kasklarından biridir. Hafif yapısı, mükemmel havalandırma ve aerodinamik tasarımıyla bilinir. Anti-sis iç vizörü ve çıkarılabilir ve yıkanabilir iç pedleri bulunmaktadır.
Scorpion Exo-R1 Air: Scorpion'un premium kasklarından biridir. Karbon fiber kabuğuyla hafif ve dayanıklıdır. Geniş bir görüş alanı sunan geniş vizörü ve havalandırma sistemiyle öne çıkar.
LS2 FF800 STORM: LS2'nin uygun fiyatlı ve kaliteli kasklarından biridir. Hafif polikarbonat kabuğu, çıkarılabilir ve yıkanabilir iç pedleri ve güneş vizörü gibi özellikler sunar.
Nexx X.WED 2: Nexx'in modüler kasklarından biridir. Fiber kabuğu ve çift homologasyonla (açık ve kapalı modda kullanılabilir) güvenliği ön planda tutar. İyi bir havalandırma sistemine sahiptir ve farklı renk ve desen seçenekleri bulunur.
Arai SZ-R VAS: Arai'nin uygun fiyatlı kask modellerinden biridir. Sağlam yapısı, geniş vizörü ve güvenlik özellikleriyle dikkat çeker. Konforlu iç pedleri ve havalandırma sistemleriyle uzun süreli kullanım için uygundur.
kanka o bütçede ls2 rapid var ben kendim ls2 scope kaskını kullanıyorum ve memnunum açılır çene ve tam kapatan bir güneş gözlüğü var biraz pahalı ama kullanışlı enazıdnan kurylere için