3000 TL'ye motorsiklet kaskı önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
2500-3000 TL bir bütçem var. Kask almak istiyorum. Önerisi olan var mıdır?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
RAPID 2 EXTRA MAT NEON SARI-NAVY MAVİ KASK​

buna bak bayılıcan missss gibi

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
3000 TL bütçeyle satın alabileceğiniz en iyi motosiklet kasklarından bazıları şunlardır:

1. Shoei RF-SR: Yüksek kaliteli malzeme ve güvenlik özellikleriyle öne çıkan bir kasktır. Aerodinamik tasarımı, hafif yapısı ve çeşitli renk seçenekleriyle dikkat çeker.
  2. AGV K-3 SV: AGV'nin popüler kask modellerinden biridir. İyi bir denge sağlayan aerodinamik tasarımı ve çoklu havalandırma sistemleriyle bilinir. Ayrıca çıkarılabilir iç pedleri ve güneş vizörü gibi ekstra özelliklere sahiptir.
  3. HJC RPHA 11: HJC'nin yüksek performanslı kasklarından biridir. Hafif yapısı, mükemmel havalandırma ve aerodinamik tasarımıyla bilinir. Anti-sis iç vizörü ve çıkarılabilir ve yıkanabilir iç pedleri bulunmaktadır.
  4. Scorpion Exo-R1 Air: Scorpion'un premium kasklarından biridir. Karbon fiber kabuğuyla hafif ve dayanıklıdır. Geniş bir görüş alanı sunan geniş vizörü ve havalandırma sistemiyle öne çıkar.
  5. LS2 FF800 STORM: LS2'nin uygun fiyatlı ve kaliteli kasklarından biridir. Hafif polikarbonat kabuğu, çıkarılabilir ve yıkanabilir iç pedleri ve güneş vizörü gibi özellikler sunar.
  6. Nexx X.WED 2: Nexx'in modüler kasklarından biridir. Fiber kabuğu ve çift homologasyonla (açık ve kapalı modda kullanılabilir) güvenliği ön planda tutar. İyi bir havalandırma sistemine sahiptir ve farklı renk ve desen seçenekleri bulunur.
  7. Arai SZ-R VAS: Arai'nin uygun fiyatlı kask modellerinden biridir. Sağlam yapısı, geniş vizörü ve güvenlik özellikleriyle dikkat çeker. Konforlu iç pedleri ve havalandırma sistemleriyle uzun süreli kullanım için uygundur.

Üye
2 HİZMET YILI
knk alacaksan çenesi açılanlardan almada kolay gelsin

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kanka o bütçede ls2 rapid var ben kendim ls2 scope kaskını kullanıyorum ve memnunum açılır çene ve tam kapatan bir güneş gözlüğü var biraz pahalı ama kullanışlı enazıdnan kurylere için :D

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
3000tl motor kaskı almanı onermem birazdaha butce koymanı tavsiye ederim durumun el vermiyorsa diyebilcegim bişi yok

10 Kasım 1938
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
arai nsr öneriyorum güzel kask

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Hangi motor var altında kankam ayıptır sorması

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Shoeien iyilerden bir tanesi ama 3 bine sattı kask ne kadar iyidir bilemem normal kurtlyelik yapıyorsan LS2 den şaşma gani su getir in verdiği kask

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...