başlıktaki gibi. yeni bir sistem topluyorum fakat bu iki ekran kartının hangisi daha iyi bilmiyorum. 3060 12gb olduğu için daha cazip gelse de birkaç arkadaşım 3060ti almamı önerdi. ne yapmalıyım sizce
GeForce RTX 3060 ve 3060 Ti arasında performans açısından farklar vardır. 3060 Ti, 3060'a kıyasla daha yüksek bir performans sunar. Bu nedenle, 3060 Ti, daha yüksek FPS (frame per second) hızları ve daha yüksek çözünürlükte daha yüksek ayrıntı seviyeleri elde etmenize yardımcı olabilir. Ancak, fiyat farkı da göz önüne alınmalıdır.başlıktaki gibi. yeni bir sistem topluyorum fakat bu iki ekran kartının hangisi daha iyi bilmiyorum. 3060 12gb olduğu için daha cazip gelse de birkaç arkadaşım 3060ti almamı önerdi. ne yapmalıyım sizce
3060Tİ performans açısından daha yüksek o yüzden onu tercih etmelisin VRAM De önemli lakin performans bir tık benim gözümde önde o yüzden Ti olanı almak daha mantıklı.başlıktaki gibi. yeni bir sistem topluyorum fakat bu iki ekran kartının hangisi daha iyi bilmiyorum. 3060 12gb olduğu için daha cazip gelse de birkaç arkadaşım 3060ti almamı önerdi. ne yapmalıyım sizce
kesinlikle 3060ti al çok daha efektif çalışan bir ekran kartıbaşlıktaki gibi. yeni bir sistem topluyorum fakat bu iki ekran kartının hangisi daha iyi bilmiyorum. 3060 12gb olduğu için daha cazip gelse de birkaç arkadaşım 3060ti almamı önerdi. ne yapmalıyım sizce
ofc 3060Tİ knk test videolarına falan da bakarak çözersinbaşlıktaki gibi. yeni bir sistem topluyorum fakat bu iki ekran kartının hangisi daha iyi bilmiyorum. 3060 12gb olduğu için daha cazip gelse de birkaç arkadaşım 3060ti almamı önerdi. ne yapmalıyım sizce