3060'lı sistem vs 3060 Ti'lı sistem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Paran yetiyorsa 3600ti al 1080ti hala iş gördüğü çoğu oyunu oynattığını düşünürsek baya yıllar iş görür

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
AMD Hızlı Çalış Yüksek Performans Hızlı Bozul Prensibiyle İlerliyor. Garantisi Biter Bitmez Genellikle Bozulurlar.

Kardeşim ne saçmalıyorsun böyle :D Benim elimde hala 19 yıllık ekran kartları var, 10 yıllık var, 5 yıllık var. Yani hayatımda gördüğüm en saçma yorum olabilir bu. Özellikle yeni çıkmış kartlar için konuşuyorsun bir de. O zaman şuan HD 7850, 7870, 7950, HD 4850 hadi bunları geçtim RX 560, 570, 580, 590 gibi kartların hepsi şuan bozuk yani garantileri bittikleri için? Hayatımda gördüğüm en saçma yorum kardeşim kusura bakma ama silmelisin yorumunu.

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Kardeşim ne saçmalıyorsun böyle :D Benim elimde hala 19 yıllık ekran kartları var, 10 yıllık var, 5 yıllık var. Yani hayatımda gördüğüm en saçma yorum olabilir bu. Özellikle yeni çıkmış kartlar için konuşuyorsun bir de. O zaman şuan HD 7850, 7870, 7950, HD 4850 hadi bunları geçtim RX 560, 570, 580, 590 gibi kartların hepsi şuan bozuk yani garantileri bittikleri için? Hayatımda gördüğüm en saçma yorum kardeşim kusura bakma ama silmelisin yorumunu.
Gerçekten İşin İçinde Olsaydın Bunu Bilirdin Bilmeme İmkanın Sıfır Olurdu. Elindeki 19 Yıllık Ekran Kartları Ne Alaka? Farkındamısın Bilmem Ama Intel Chiplerinde Lehim Dahada Kaliteli Ancak AMD'de Değil. AMD Hızlı Performans Verir Çok Isınır Lehimleri Çok İyi Olmadığı İçin Hızlı Bozulur. 2 Yıllık Çırak Deneyimim 5.5 Yıllık Profesyonel Deneyimime Hakaret Ediyorsun Bildiğin, Hiçbirşey Bilmeden İnsanları Yargılıyorsun. Youtube'da Bir Video Bırakacağım Kendime Ait Liste Dışı İzle :)

Öğren;
Hangimiz Yorumu Silmeli? Neden Bize Abi Ekran Kartım Bozuldu Tamir Edermisiniz Diye Laptop Anakartı Ekran Kartları Ve Masaüstü Ekran Kartı Arızaları Geliyor? Tamiride Randımanlı Olmuyor Bile. Değiştirmek Zorundayız.Hadi Eyw.

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Gerçekten İşin İçinde Olsaydın Bunu Bilirdin Bilmeme İmkanın Sıfır Olurdu. Elindeki 19 Yıllık Ekran Kartları Ne Alaka? Farkındamısın Bilmem Ama Intel Chiplerinde Lehim Dahada Kaliteli Ancak AMD'de Değil. AMD Hızlı Performans Verir Çok Isınır Lehimleri Çok İyi Olmadığı İçin Hızlı Bozulur. 2 Yıllık Çırak Deneyimim 5.5 Yıllık Profesyonel Deneyimime Hakaret Ediyorsun Bildiğin, Hiçbirşey Bilmeden İnsanları Yargılıyorsun. Youtube'da Bir Video Bırakacağım Kendime Ait Liste Dışı İzle :)

Öğren;
Hangimiz Yorumu Silmeli? Neden Bize Abi Ekran Kartım Bozuldu Tamir Edermisiniz Diye Laptop Anakartı Ekran Kartları Ve Masaüstü Ekran Kartı Arızaları Geliyor? Tamiride Randımanlı Olmuyor Bile. Değiştirmek Zorundayız.Hadi Eyw.

Kardeşim senin yorumunla bu videonun ne alakası var? 5.5 yıl diyorsun benim yaşım 28 ben de 2003'den beridir uğraşıyorum sence kimde bilgi birikimi vardır eğer ki bunu karşılaştırıyorsak? O kadar mantıksız şeyler yazmışsın ki gerçekten bilmediğine adım gibi eminim şuan. Diyorsun ki garantisi biten kart bozuluyor. Bildiğini zannediyorsun ama gerçekten hiçbir şey bilmiyorsun. Elimdeki 19 yıllık kart ile ne alakası var diyorsun hayır donanımı geçtim konunun ne olduğuna dair fikrin yok. Elimde en büyüğü 19 en az duran da 4 yıllık AMD kartlar var ve hepsi de taş gibi çalışıyor. İşte bundan dolayı alakası var. Nedir bu NVIDIA fan boyluğu gerçekten anlamıyorum. Daha fazla para verip daha az performans almak sizi tatmin mi ediyor? Konuyu saptırma ayrıca yok değişimmiş oymuş buymuş. Her ekran kartı bozulabilir, yanabilir, chipset arızası yapabilir bunun garanti ile hiçbir alakası yok. Sen gelip çok ısınan bir kartı 1 tane egzoz fanı olan kasada kullanırsan kusura bakma ama dünyanın en iyi soğutmaya sahip kartı bile tehlikede demektir. Büyük konuşmayayım ama şu ana kadar 1 defa bile ekran kartı arızası yaşamadım 10 yıllık kartta kullandım sıfır da alıp kullandım, mining kartı da kullandım. Yani senin o garanti bittiği zaman bozulur cümlen aşırı saçma bence yol yakınken sil bunun 5.5 yıllık profesyonel deneyimle falan alakası yok güzel kardeşim. Karşında 20 yıllık deneyim var.

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Kardeşim senin yorumunla bu videonun ne alakası var? 5.5 yıl diyorsun benim yaşım 28 ben de 2003'den beridir uğraşıyorum sence kimde bilgi birikimi vardır eğer ki bunu karşılaştırıyorsak? O kadar mantıksız şeyler yazmışsın ki gerçekten bilmediğine adım gibi eminim şuan. Diyorsun ki garantisi biten kart bozuluyor. Ayrıca işlemci ile konunun ne alakası var ayıptır sorması? Bildiğini zannediyorsun ama gerçekten hiçbir şey bilmiyorsun. Elimdeki 19 yıllık kart ile ne alakası var diyorsun hayır donanımı geçtim konunun ne olduğuna dair fikrin yok. Elimde en büyüğü 19 en az duran da 4 yıllık AMD kartlar var ve hepsi de taş gibi çalışıyor. İşte bundan dolayı alakası var. Nedir bu NVIDIA fan boyluğu gerçekten anlamıyorum. Daha fazla para verip daha az performans almak sizi tatmin mi ediyor? Konuyu saptırma ayrıca yok değişimmiş oymuş buymuş. Her ekran kartı bozulabilir, yanabilir, chipset arızası yapabilir bunun garanti ile hiçbir alakası yok. Sen gelip çok ısınan bir kartı 1 tane egzoz fanı olan kasada kullanırsan kusura bakma ama dünyanın en iyi soğutmaya sahip kartı bile tehlikede demektir. Büyük konuşmayayım ama şu ana kadar 1 defa bile ekran kartı arızası yaşamadım 10 yıllık kartta kullandım sıfır da alıp kullandım, mining kartı da kullandım. Yani senin o garanti bittiği zaman bozulur cümlen aşırı saçma bence yol yakınken sil bunun 5.5 yıllık profesyonel deneyimle falan alakası yok güzel kardeşim. Karşında 20 yıllık deneyim var.
Deneyimliğinden Ve Bilgeliğin Tamamen Kibre Yol Açmış Demekki Ben En Çok Bilenim Sözüme Söz İstemem Kafasındasın Açıklama Yapacağım Tartışma Çok Boş Uzayacak Ve Moderatörlerden Veya Adminlerden Uyarı Alacağız. En İyisi Uzak Durmak İyi Forumlar.

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Deneyimliğinden Ve Bilgeliğin Tamamen Kibre Yol Açmış Demekki Ben En Çok Bilenim Sözüme Söz İstemem Kafasındasın Açıklama Yapacağım Tartışma Çok Boş Uzayacak Ve Moderatörlerden Veya Adminlerden Uyarı Alacağız. En İyisi Uzak Durmak İyi Forumlar.

Ben bilgisiz fakat yorum yapan insanlarla uğraşınca sinirleniyorum. Garantisi biten kart bozulur ne demek ya dünyanın neresinde var bu cümle yapma gözünü seveyim. Biliyorum diyorsun bu cümleyi kuruyorsun. Kendin değil de başkası yazmış gibi oku cümleni anlayacak mısın bakalım ne demek istediğini. Senin söylediğin şu saçmalıkla aynı anlama geliyor; Laptopun bataryası ölmüşse atın çöpe kullanılmaz. Aynı felsefe bu. Not olarak şunu ekleyeyim şu an kullandığım kartın garantisi yok ve sıfır gibi senin söylediğin bilgiye göre garantisi biter bitmez bozulması lazımdı tıpkı elimdeki diğer çalışan kartlar gibi...

Moderatörün son düzenlenenleri:
Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Ben bilgisiz fakat yorum yapan insanlarla uğraşınca sinirleniyorum. Garantisi biten kart bozulur ne demek ya dünyanın neresinde var bu cümle yapma gözünü seveyim. Biliyorum diyorsun bu cümleyi kuruyorsun. Kendin değil de başkası yazmış gibi oku cümleni anlayacak mısın bakalım ne demek istediğini.
Asıl Ben Sinirlendim :d AMD Kullanıcısı Olarak Garantisi Biten Ürün 1 Ay Sonra Neden Bozuldu ? :D Hadi Bunu Ona Bağlamıyorum Elektronik Cihaz Bozulabilir Eyw. Chip Değiştirdim Yine Ve Yine Bozuldu 2 Ay Aralıklarla İşi Yapmıyorsun. Sadece Fiziksel Bilgiye Sahipsin. 19 Yıllık Kartların Durduğunu Söyledin Ama Ne Alaka Konuyla? Olabilir Genelleme Yapıyor Gibi Lanse Edilmiş Bir Yorum Değildi Kafamdaki Yorum Öyle Lanse Etmiş. Sen Gelip Elimde 19 Yıllık Anakart Var Ve Bunlar Daha Bozulmadı Diyorsun Bendede Dükkanımda Arka Raflarım Full Eski Parçalarla Dolu Ve Sağlamlarda Mevcut Ama Bu Onun Ne Olduğunu Değiştirmez. Elektroniksel Ve Yapısal Ve Parçasal Kontrol Etmemişsin. Fiziksel Olarak Gördüğünle Konuşuyorsun. İstediğin Kadar Yaşını Söylerek Yukarı Çıkmaya Çalış Ama Bu İşte Merdivenleri 25 Yılın Ustasıyla Birlikte Çıktım Sanaatkar Olarak Kaç İnsan Var Bu Ülkede? Herkes Ona Getiriyor Herkes Bize Getiriyor İstanbulda Piyasa Biziz Tamir Konusunda. Sadece Yorum Katarak Biryerlere Varamazsın AMD Hangi Elektronik Şemasına Sahip Veya Hangi Modül Devrelerine Sahip Bir Chip Kaç Volt İle Çalışır ? Tamiri Nasıl Yapılır? Silisyum Kısmı Bozulma Nedir Nasıl Yapılır? Bunları Bilmediğine Adımdan Daha Eminim. Lütfen Gelip Burda Bana Bilgisayarcıyım Ayağı Yapıp Laflarımı Çarpıtma. 28 Yaşındasın Ama Öğreneceğin Çok Şey Var. Elektronikten Başlamanı Tavsiye Ederim Eline Bir Ölçü Aleti Al Ve Neden AMD Böyle Diye Tek Tek Her Tarafına Bak. Kondansitörlerine. Bobinlerine. Chip Ramlarine. Herşeyine Sonra Git Intele Bak Anlarsın Ne Demek İstediğimi. Fanlık İle Alakası Yok 2018'de Bende Bizzat Kullandım. Sonuç 0 Elde Var 0. Kodumun AMD'si Yüzünden Uzun Süre Ekran Kartsız Kaldım. Gelip Bana Burda Ne Neymiş O Buymuş Deme. Dahada Üsteleme Lütfen. Saygılarımla.

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Asıl Ben Sinirlendim :d AMD Kullanıcısı Olarak Garantisi Biten Ürün 1 Ay Sonra Neden Bozuldu ? :D Hadi Bunu Ona Bağlamıyorum Elektronik Cihaz Bozulabilir Eyw. Chip Değiştirdim Yine Ve Yine Bozuldu 2 Ay Aralıklarla İşi Yapmıyorsun. Sadece Fiziksel Bilgiye Sahipsin. 19 Yıllık Kartların Durduğunu Söyledin Ama Ne Alaka Konuyla? Olabilir Genelleme Yapıyor Gibi Lanse Edilmiş Bir Yorum Değildi Kafamdaki Yorum Öyle Lanse Etmiş. Sen Gelip Elimde 19 Yıllık Anakart Var Ve Bunlar Daha Bozulmadı Diyorsun Bendede Dükkanımda Arka Raflarım Full Eski Parçalarla Dolu Ve Sağlamlarda Mevcut Ama Bu Onun Ne Olduğunu Değiştirmez. Elektroniksel Ve Yapısal Ve Parçasal Kontrol Etmemişsin. Fiziksel Olarak Gördüğünle Konuşuyorsun. İstediğin Kadar Yaşını Söylerek Yukarı Çıkmaya Çalış Ama Bu İşte Merdivenleri 25 Yılın Ustasıyla Birlikte Çıktım Sanaatkar Olarak Kaç İnsan Var Bu Ülkede? Herkes Ona Getiriyor Herkes Bize Getiriyor İstanbulda Piyasa Biziz Tamir Konusunda. Sadece Yorum Katarak Biryerlere Varamazsın AMD Hangi Elektronik Şemasına Sahip Veya Hangi Modül Devrelerine Sahip Bir Chip Kaç Volt İle Çalışır ? Tamiri Nasıl Yapılır? Silisyum Kısmı Bozulma Nedir Nasıl Yapılır? Bunları Bilmediğine Adımdan Daha Eminim. Lütfen Gelip Burda Bana Bilgisayarcıyım Ayağı Yapıp Laflarımı Çarpıtma. 28 Yaşındasın Ama Öğreneceğin Çok Şey Var. Elektronikten Başlamanı Tavsiye Ederim Eline Bir Ölçü Aleti Al Ve Neden AMD Böyle Diye Tek Tek Her Tarafına Bak. Kondansitörlerine. Bobinlerine. Chip Ramlarine. Herşeyine Sonra Git Intele Bak Anlarsın Ne Demek İstediğimi. Fanlık İle Alakası Yok 2018'de Bende Bizzat Kullandım. Sonuç 0 Elde Var 0. Kodumun AMD'si Yüzünden Uzun Süre Ekran Kartsız Kaldım. Gelip Bana Burda Ne Neymiş O Buymuş Deme. Dahada Üsteleme Lütfen. Saygılarımla.

Ya kardeşim bir işlemciden, anakarttan niye hala konuşuyorsun? Konumuz ekran kartı. Ben de RTX 2060 kullandım geçen seneye kadar ve 84 derecenin altında çalışmıyordu bir süre sonra görüntü kaymaları başladı bozuldu yani bu NVIDIA dandik demek mi oluyor? Teknoloji bu kötü olan bana denk gelmiş. Ayrıca her kelimenin baş harfini büyük yazma Türkçe dersine hiç mi girmedin. Şunu da söyleyeyim bir yazılımcı, donanımdan hiç anlamayabilir, bir donanımcı da yazılımdan hiç anlamayabilir. Bu gayet normal bir durum. Ben parçalardan, kaliteden, markalardan anlarım detaylı elektronik benim işim değil. Ama mahallendeki 10 yaşındaki çocuğun ailesi daha ucuz diye AMD kart aldığı için bilgisayarın bakımından gram anlamadığı için bozup sana getiriyorsa ve sen bu ne ya hep AMD diye yakınıyorsan diğer parçaları da gözden geçirmeni tavsiye ederim. 15-20K'lık bilgisayar ile 2-3K'lık bilgisayarın aynı olmadığını öncelikle anlaman gerekiyor. PSU, soğutma gibi faktörleri göz önünde bulundurmayıp direkt ekran kartını çıkarıp tamir ediyorsan bu senin sorunun. Bunu tamir ettikten sonra senin müşteriye demen gereken şey bunun yanına daha sağlam parçalar, ek takviyeler yapılması gerekiyor bozulmaması, yanmaması için. Tavsiye vermeyip sadece işini yapıyorsan da bu da senin sorunun. Sen hala ne demek istediğimi anlamamaya gayret gösterip kendini zorluyorsun. Söylediğin şeyi lütfen oku. AMD'nin garantisi biten kartları genellikle bozuluyor... Bu nasıl bir bilgidir? Sen bunu gerçekten gir Technopat forumuna yaz seni linç ederler. Gel iddaya da girelim linç edeceklerine dair. Dua et bu forumda donanımdan anlayan sadece 1-2 insan var yoksa gelip linç yemiştin. Daha fazla uzatmak istemiyorum google var araştır ve verdiğin bilginin ne kadar saçma olduğunu gör. Her garantisi biten parçayı direkt atalım çöpe o zaman ne gerek var sahibinden, letgo, dolap gibi sitelere öyle değil mi?

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Ya kardeşim bir işlemciden, anakarttan niye hala konuşuyorsun? Konumuz ekran kartı. Ben de RTX 2060 kullandım geçen seneye kadar ve 84 derecenin altında çalışmıyordu bir süre sonra görüntü kaymaları başladı bozuldu yani bu NVIDIA dandik demek mi oluyor? Teknoloji bu kötü olan bana denk gelmiş. Ayrıca her kelimenin baş harfini büyük yazma Türkçe dersine hiç mi girmedin. Şunu da söyleyeyim bir yazılımcı, donanımdan hiç anlamayabilir, bir donanımcı da yazılımdan hiç anlamayabilir. Bu gayet normal bir durum. Ben parçalardan, kaliteden, markalardan anlarım detaylı elektronik benim işim değil. Ama mahallendeki 10 yaşındaki çocuğun ailesi daha ucuz diye AMD kart aldığı için bilgisayarın bakımından gram anlamadığı için bozup sana getiriyorsa ve sen bu ne ya hep AMD diye yakınıyorsan diğer parçaları da gözden geçirmeni tavsiye ederim. 15-20K'lık bilgisayar ile 2-3K'lık bilgisayarın aynı olmadığını öncelikle anlaman gerekiyor. PSU, soğutma gibi faktörleri göz önünde bulundurmayıp direkt ekran kartını çıkarıp tamir ediyorsan bu senin sorunun. Bunu tamir ettikten sonra senin müşteriye demen gereken şey bunun yanına daha sağlam parçalar, ek takviyeler yapılması gerekiyor bozulmaması, yanmaması için. Tavsiye vermeyip sadece işini yapıyorsan da bu da senin sorunun. Sen hala ne demek istediğimi anlamamaya gayret gösterip kendini zorluyorsun. Söylediğin şeyi lütfen oku. AMD'nin garantisi biten kartları genellikle bozuluyor... Bu nasıl bir bilgidir? Sen bunu gerçekten gir Technopat forumuna yaz seni linç ederler. Gel iddaya da girelim linç edeceklerine dair. Dua et bu forumda donanımdan anlayan sadece 1-2 insan var yoksa gelip linç yemiştin. Daha fazla uzatmak istemiyorum google var araştır ve verdiğin bilginin ne kadar saçma olduğunu gör. Her garantisi biten parçayı direkt atalım çöpe o zaman ne gerek var sahibinden, letgo, dolap gibi sitelere öyle değil mi?
Yazıp Yazıp Siliyorum Uzun Uzun Tartışmak İstemiyorum Dediğim Gibi Söylediğim Ne Varsa Hepsini Çarpıtıyorsun. Demediğim Şeylere Dedi Diyorsun. Ama Şunu Dedim Garantisi Biten Her Ürün Bozuluyor Demedim. AMD'de Başıma Geldiği İçin Karşıt Görüşe Tabiyim. Ayrıca Müşterilerime Önlemlerini Almalarını Söylüyorum Yoksa Piyasada Yerimiz Olmaz. Herneyse Bugünlük Bukadar Yeter İnsanlar Boş Boş Linçler Donanımdan Anlıyorum Diyip Reale Davet Edip Dükkanıma Çağırsam Koysam Önüne AMD anakartını Al Hadi Desem sorun olur. İyi Forumlar. İyi Günler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...