31 TL değerinde oyun motoru GameGuru Ücretsiz !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
GameGuru Steam üzerinde ücretsiz oldu ! bu harika habere neden sevindik ? şahsen ben çok sevindim çünki aklımda 2 oyun fikri vardı biri tps diğeri fps detaya girme gerek yok değilmi , fps olan üzerinde deneme yapacağım tps üzerinede olabilir fakat istediğim kadar zamazingolumudur bilemiyorum neyse göreceğiz daha önce kullanmadığım için bir fikrim yok deneyip göreceğiz ilhamınızı bulun ! ( 1 2 hesaba daha atında arklara önerirseniz kıyak geçersiniz grid 2 de öyle 1 2 adet daha alın yarışırsınız )

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

İyi eğlenceler !
:mum:

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
19 Liraya Daha Kalitelisi Vardı Ama İsmini Hatırlamıyorum :D. Hatırladığım Zaman Mesajı Editleyeceğim..

Edit: Unreal Engine 4'de Ücretsiz Bu Arada Onuda Deniyebilirsiniz :D..

Son düzenleme:
The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
19 Liraya Daha Kalitelisi Vardı Ama İsmini Hatırlamıyorum :D. Hatırladığım Zaman Mesajı Editleyeceğim..

Edit: Unreal Engine 4'de Ücretsiz Bu Arada Onuda Deniyebilirsiniz :D..
Ayn ue4 en iyisi fakat buda acemiler için biçilmiş kaftan fps maker dan iyidir orası kesin

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Ayn ue4 en iyisi fakat buda acemiler için biçilmiş kaftan fps maker dan iyidir orası kesin
Yeni Başlayanlara Öneri Vereceksek; GameMaker Studio Kullansınlar. Hem Kolay, Hem GML Adında Kendi Yazılımı Kullanıyor ve C Yazılımdan Dilinden Farksız :D. Arayüzü Aşırı Kolay, Başlangıç Seviyesi İçin Muhteşem Üstelik Büyük Bir Uygulamada Değil. 2D Oyunlar İçin Kullanılıyor Sadece Tek Negatif Yanı Bu Gözümde.

MemoryHackers da
Banlı Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
steam den para verip aslınıyor hiç anlamıyorum şahsen ben paralı oyunları bedava indirebiliyorum çokta zevkli oluyor

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
aldım arkadaşlarımada haber ettim senin sayende ben benim sayemde 20 ye yakın arkadaşım aldı eyv xd

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Hepinize bu güzel yorumlarınız için ben teşekkür ederim ^^

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...