Video İçerik Üreticisi
Seçkin Üye
Mesajına Cevapla Yapamadım Aga.Amin Seninde Tekerine Taş Değmesin Kardeşim.Dikkatli Kullan.Özellikle Yola Şişe Adan İnsanlara
Aynen Öyle Aga Sadece Bu Forumda Keyif Alıyorum Yeminleh.geldin dostum aramıza m.oldum bu arada gördün gibi bizde böyle forumca takılıyoz burda güzel arkadaşlıklar var yardımlaşmalar var yetkililerimizde çok güzel işler çıkartıyor en ince detayına kadar ilgi gösteriyorlar saolsunlar.
aynen şöyle göz gezdirdim baya faydalı seyler varh.geldin dostum aramıza m.oldum bu arada gördün gibi bizde böyle forumca takılıyoz burda güzel arkadaşlıklar var yardımlaşmalar var yetkililerimizde çok güzel işler çıkartıyor en ince detayına kadar ilgi gösteriyorlar saolsunlar.
yoluna giren birşey yok be kardeşimmemnun oldum kral,evrene rızık veren kulu unutur mu? derdi veren dermanı unutur mu? takma herşey yoluna girer bol eğlenceler.
istediğin zaman yazabilirsin kardeşim elimden geldikçe tecrubelerimden edindiklerimi paylaşmak isterim bendeHocam bir ara motorlarla ilgili konuşmak isterim memnun oldum bu arada.
benımkı dıkdortgen yuvarlanmıyor knkamhosgeldin kankam bizde yuvarlanip gidiyoruz senin gibiD