337 BOMBOM ACİL DESTEK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Selamın Aleyküm bu oyun bayaa bi eskidir halende büyük bir ilgiyle oynanıyor . Ama oyunda kupon denilen gerçek parayla satılan bi eleman var bi el atıp hilesini yaparsanız yada var ise memnun olurum lütfen acil destek :/

OYUNDA HİÇBİRŞEY YAPILMIYOR KUPON OLMAYINCA

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Yıllar önce 2010-2011 de falan oynuyordum.Deli gibi araştırmasını yapıyordumda öyle birşey mümkün değil.Sen bi dandantank a bak.Orda kupon falan bedava.Veyatta pvp serverler var ordanda bakabilirsin.Gerçi şuan hangileri açıktır bilemem.Ama illa vardır.Onun haricinde asıl bombomun öyle bir hilesi olacağını sanmıyorum.

Üye
8 HİZMET YILI
Yıllar önce 2010-2011 de falan oynuyordum.Deli gibi araştırmasını yapıyordumda öyle birşey mümkün değil.Sen bi dandantank a bak.Orda kupon falan bedava.Veyatta pvp serverler var ordanda bakabilirsin.Gerçi şuan hangileri açıktır bilemem.Ama illa vardır.Onun haricinde asıl bombomun öyle bir hilesi olacağını sanmıyorum.
Dandantank çalışıyor

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Böle birşeyi ancak profesyoneller yapar modlardan yardım iste

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
İllegal diye bişey yok sistemi şöyle:Altenen(Hackerlerin kredi kartı bilgilerini paylaştığı site) Saniye başı kredi kartı bilgisi paylaşıyorlar bizimkilerde facebook üzerinden adamların paylaştığı kredi kartı bilgilerini giriyorlar ve kupon satın alıyorlar bu kuponları kendisi kullanıyorlar veya ucuz şekilde satıyorlar bi nevi dolandırıcılık yani

▶ Legendary ◀
Ultra Üye
Sosyal
10 HİZMET YILI
Web Tarayıcısındaki Sunucu Panele Bağlıdır Panele Erişirsen Kuponlarını hazırla :D

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
sunucuya bağlı bir şeyse yani kaynaksa değiştirilmez çünkü sunucudan çekiyor ama değilse belki yapılabilir! Ancak sunucusunun adresini bulup hacklersen olur bu da sana göre imkansız :D

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Yorumları okudum keşke başta hiç yorum yapmasaydım diyorum.Yok öyle birşey yapamazsın işte anla.Sadece pvp serverlere girer oralarda takılırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...