Uzman Üye
amd ryzen instead of intel core, intel is more xpensive
Sağlam sistem35 k ya nabıyon hacı ya benim pc 15 k dörtdörtlük toplucaksan çift rtx 2080 li ekran kartlı pc topla
Ekli dosyayı görüntüle 31932
Ekli dosyayı görüntüle 31933
al sana pc 4 dört dörlük değil 444x444 lük
Aynı şekile katılıyorum fazlası abartı olacaktır.15-20 bine çok iyi sistem dizersin fazlasına gerek yok bence
Aslında yeni çıkmış sistem isteyen oyunlar için yetersiz kalacaktır düşüncene saygım var fakat yanlış düşünüyorsun.ekran kartı olarak 1060ti yeterli bence şuanki oyunlar için
Başlayalım.
öncelikle kasa (baya büyük ferah)
Kasa: Aerocool Xpredator
Anakart: gigabyte z390 anakart
İşlemci: intel i9 9900k
Ram: Corsair Vengeance 2x16
Ekran Kartı: Gigabyte Aorus Rtx 2080 TI
SSD: Samsung Evo 970 en büyük boy.
Power Supply: high power 750w 80 bronze hpg-750br-h12s (yarı yolda bırakmaz)
Monitör: 2 Tane: ViewSonic XG2530 24.5" 1ms 240Hz
Klavye: Razer Blackwidow v2 Chroma
Mouse: Razer Deathadder v2
Mikrafon: Razer Seiren X
Kulaklık: Steelseries Arctis En Son Model
Mousepad (EN BÜYÜĞÜNÜ AL İŞTE MORUK EN KOCAMAN OLANI)
Kamera: Logitech c920 pro
Hepsini Aldıktan Sonra Da Optimizasyon yaparsan oyunlarda en yuksek grafiklerde 400 500 fps ustu alırsın.
kankam çok anlamıyorum yaBro sitelerdeki "kendin topla" bölümünden kendine göre toplayabilirsin .
çok uğraştırıyor onlar beni ya fazla tantana yapıyorlar birde hiç öyle detayla +30k sistem yapan yokDostum youtube üzerinde tonlarca video var onlardan birisine bakmayı düşünebilirsin.
ramlar aza kaçmış ya biraz daha arttırılabilirINTEL Core i9 9900K 3.6GHz 16MB Önbellek 8 Çekirdek 1151 14nm İşlemci
ASUS ROG MAXIMUS XI FORMULA Z390 4400MHz(OC) DDR4 Soket 1151 RGB Wi-Fi M.2 HDMI ATX Anakart
GSKILL 16GB (2x8GB) Trident Z RGB 3000MHz CL15 DDR4 Dual Kit Ram
Bunları göz gezdirebilirsin.
kankam bunu bir düşünecem bir arkadaşın daha varBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapal bunu senelerce arkana bile bakma
Bir bakacam
aga ofis kurarsın aq
Kankam gerçekten uğraşıp yazmışsın ellerine sağlık bunu kesin değerlendireceğim ^^Başlayalım.
öncelikle kasa (baya büyük ferah)
Kasa: Aerocool Xpredator
Anakart: gigabyte z390 anakart
İşlemci: intel i9 9900k
Ram: Corsair Vengeance 2x16
Ekran Kartı: Gigabyte Aorus Rtx 2080 TI
SSD: Samsung Evo 970 en büyük boy.
Power Supply: high power 750w 80 bronze hpg-750br-h12s (yarı yolda bırakmaz)
Monitör: 2 Tane: ViewSonic XG2530 24.5" 1ms 240Hz
Klavye: Razer Blackwidow v2 Chroma
Mouse: Razer Deathadder v2
Mikrafon: Razer Seiren X
Kulaklık: Steelseries Arctis En Son Model
Mousepad (EN BÜYÜĞÜNÜ AL İŞTE MORUK EN KOCAMAN OLANI)
Kamera: Logitech c920 pro
Hepsini Aldıktan Sonra Da Optimizasyon yaparsan oyunlarda en yuksek grafiklerde 400 500 fps ustu alırsın.
| ANAKART: MSI MPG Z390 Gaming Pro Carbon AC 4400mhz(OC) RGB M.2 Wi-Fi 1151p v2 ATX | |||
| EKRAN KARTI: Zotac GeForce RTX2080Ti AMP Extreme Core 11GB GDDR6 352 Bit | |||
RAM BELLEK: G.Skill 32GB(2x16) Trident Z Neo RGB 3600mhz CL16 DDR4 Ram (F4-3600C16D-32GTZNC) M2 SSD DİSK: XPG 2TB SX8200 NVMe Okuma 3500MB-Yazma 3000MB M.2 SSD (ASX8200PNP-2TT-C) KASA: CoolerMaster Cosmos C700P Black Edition Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Full Tower GÜÇ KAYNAĞI: Corsair 850W RM Series RM850 80+ Gold Tam Modüler | |||
| İŞLEMCİ SIVI SOĞUTUCU: CoolerMaster MasterLiquid ML360P Silver Edition RGB 360mm Intel-AMD Uyumlu | |||
GAMER KULAKLIK: Kingston HyperX Cloud2 7.1 KHX-HSCP-RD Mikrofonlu | |||
| GAMİNG MOUSE: SteelSeries Rival 600 Siyah Optik E-Spor | |||
GAMİNG KLAVYE: Corsair K70 RGB MK.2 Rapidfire Cherry MX Speed Switch Mekanik RGB GAMİNG MOUSE PAD: SteelSeries QCK Edge XL OYUNCU MONİTÖRÜ: HP Omen X3W57AA 35'' CURVE (Kavisli) 100 Hz 4ms GSync + IPS PANEL 3440 x 1440 ( HDMI +Display ) WQHD | |||
Kesinlikle Değerlendir Reis. Ben Yaklaşık 8 Yıldır Bilgisayarın Başında Tüm Günümü Geçiriyorum. Söker Takar Yeniden Yaparım Da, Fiyatlarını Da Bilirim. Legal İllegal Hile Kodlama Oyun Kumar Ne Ararsan Hepsi Var. Zamanımı 24 Saat Oyun Oynayarak Geçirmedim Bazı Salaklar Gibi. Sana Önerim Bu Sistemi Mümkünse Alman. Aldıktan Sonra Ulaş Bana Yapalım Optimizasyon.kankam çok anlamıyorum ya
Post automatically merged:
çok uğraştırıyor onlar beni ya fazla tantana yapıyorlar birde hiç öyle detayla +30k sistem yapan yok
ramlar aza kaçmış ya biraz daha arttırılabilir
kankam bunu bir düşünecem bir arkadaşın daha var
Bir bakacam
Kankam gerçekten uğraşıp yazmışsın ellerine sağlık bunu kesin değerlendireceğim ^^
alırsam kesin sana ulaşacamKesinlikle Değerlendir Reis. Ben Yaklaşık 8 Yıldır Bilgisayarın Başında Tüm Günümü Geçiriyorum. Söker Takar Yeniden Yaparım Da, Fiyatlarını Da Bilirim. Legal İllegal Hile Kodlama Oyun Kumar Ne Ararsan Hepsi Var. Zamanımı 24 Saat Oyun Oynayarak Geçirmedim Bazı Salaklar Gibi. Sana Önerim Bu Sistemi Mümkünse Alman. Aldıktan Sonra Ulaş Bana Yapalım Optimizasyon.
Driverleri Updateli Tut Virus Sokma Ve Ayarları Düzgün Yap
Sana Söz Veriyorum 2040'a Kadar Götürür Bu Bebek Seni. Yeterki Ona İyi Bak.
En iyisini edersin. Jivareng#8825 Discordumalırsam kesin sana ulaşacam