35 bin TL civarı bütçeye hazır sistem önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
35 bin TL civarı.
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
35 bin TL civarı bütçem var, hazır sistem arıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Uygun fiyatlı 4070 olarak şu ikisini bulabildim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Javasc okyanustu ben de korsan
Süper Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Gainward markalı kartı tercih etme ileri de satmaya kalkarsın satamazsın. Al sat yapıyordum geçen sene 1660 almıştım Gainward marka satamadım zararına satmıştım. O markayı çoğu insan bilmiyor bu yüzden soğuk karşılanıyor bilgin olsun.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Gainward markalı kartı tercih etme ileri de satmaya kalkarsın satamazsın. Al sat yapıyordum geçen sene 1660 almıştım Gainward marka satamadım zararına satmıştım. O markayı çoğu insan bilmiyor bu yüzden soğuk karşılanıyor bilgin olsun.
Hocam al sat pek yapmam galiba ya aldım mı durur yani kullanırım kaç sene

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Kanka itopya da çok iyi sistemler var ama dikkat et i3 alma bazen ekran kartı iyi olsa da işlemciye önem vermiyorlar

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bu gönderdiğim kasaya bakabilirsin işlemci olarakta ekran kartı olarak gerçekten kaliteli bileşenlere sahip diğer bileşenleri de keza aynı şekilde senin uzun zaman işini göreceğine inanıyorum o yüzden pişman olmayacaksın kullanırken bilerek fiyatını düşük tuttum kendine göre ssd'yi falan al diye dilersen anakartı da değiştirebilirsin nasıl istersen

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
cano 35 k ya dehşet pc buldum ama toplama

İşlemci: AMD Ryzen 9 5900X Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 3080 Bellek: 32 GB DDR4 RAM Depolama: 1 TB NVMe SSD Anakart: AM4 soketli bir anakart Güç Kaynağı: 750W 80+ Gold Sertifika Kasa: Yüksek hava akışı ve iyi termal performansa sahip bir oyuncu kasa

işine yarar bunu toplarsan

Öylesine Bir Oyuncu
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
monster al geç bence ya hiç uğraşma bunlarla

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
İşlemci: AMD Ryzen 7 5800X
Anakart: MSI B550 TOMAHAWK
Bellek: Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
Depolama: Samsung 970 EVO Plus 500GB NVMe M.2 SSD
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti
Güç Kaynağı: Corsair RM750 80+ Gold Sertifikalı 750W
Kasa: Cooler Master MasterBox TD500 Mesh ARGB

Bu bileşenler, yüksek performanslı oyunlar ve çoklu görevler için güçlü bir sistem sağlar. AMD Ryzen 7 5800X, yüksek performanslı bir işlemci olup çoklu çekirdek performansıyla işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirebilir. MSI B550 TOMAHAWK ise sağlam bir anakart seçeneğidir.

Corsair Vengeance RGB Pro 16GB bellek, hızlı ve istikrarlı performans sunan bir RAM kitidir. Samsung 970 EVO Plus 500GB NVMe M.2 SSD, hızlı veri aktarımı ve yükleme süreleri sağlar. NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti ekran kartı, yüksek grafik performansıyla en yeni oyunları sorunsuz bir şekilde oynatabilir.

Corsair RM750 güç kaynağı, yeterli güç sağlayarak sisteminizi güvende tutar. Cooler Master MasterBox TD500 Mesh ARGB kasa ise iyi bir soğutma ve estetik özellikler sunar.

Bu sistem, 35.000 TL civarındaki bir bütçeyle yüksek performanslı oyunlar oynamanıza ve diğer görevleri hızlı bir şekilde yerine getirmenize olanak tanır.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
agartha sistemi güzelmiş aslında bir kaç değişiklik yapıp alabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Hocam unlost pc inventus diyede aratabilirsiniz orda MECH diye bi kasa var 17 bin tl bence baya iyi 35 bin değil ama donanımları değiştirerek yükselterek daha iyilerini seçerek yani 35 bin yapabilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bu sistemi yakın zamanda arkadaşıma aldık memnun hem ddr5 sistem hemde önü acık bi sistem upgrade yapmak rahat olur

Üye
2 HİZMET YILI
Böyle durumlarda ben hazır sistem kurulmasına karşıyım. Tek tek ihtiyaca ve bütçeye göre kendiniz seçin derim.

limitin üstünde olsa da tavsiye edebileceğim sistem bu. Ayrıca 4070'li de bir sistem kurulabilir ancak işlemciden feragat edilir. O da iyi bir şey olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...