Benim de...Bunu zaten 3-4 saatte bir yapıyorum.Modemi kapatıp açmak, reset atmak normal geliyor artık.
Evet, kendi hatlarında bir problem olmadığını, bağlantıların sorunsuz olduğunu söylüyorlar. Fiber geçmeden önce ADSL kullanıyordum. 16mbps 150 GB AKN olan. Fiber geçtiğimde bu sorunun düzeleceğini söylediler. Onay verdim ve telefonla görüşmem bittikten yarım saat sonra fibere geçiş yapıldı. Ping konusunda sıkıntı halen devam ediyor ne yazık ki. Haa bu arada, TurkTelekomu defalarca aradıktan sonra beni TP-LINK müşteri hattına yönlendirdiler. Modemin serii numarasını ve benim iletişim bilgilerimi aldılar. Wifi yayın kanalını 11 yaptırdılar. Ne wifi ile bağlantımda ping sorunu düzeldi nede kablo ile. Ne yapacağımı bilemiyorum..
Bence modeminizle ilgili bir problem arayüz sayfasini kurcalamayi deneyin olmasa reset at
Daha önce sorunla alakalı bir destek aldınız mı?
35 MBS diyosun ben 30 - 120 -300 kb bol kesintili internet ile ki 30 40 kişinin aynı anda bağlandığı genelde min 120 ping alıyorum ki kesintili senin modem eski bence birde bağlandığın adres neresi ?
Benim de buna benzer bir sorunum vardı download hızım belirli bir oranda pingim de baya çıkmıştı arıza kaydı oluşturup yapmışlardı garip.Bunu zaten 3-4 saatte bir yapıyorum.Modemi kapatıp açmak, reset atmak normal geliyor artık.
Evet, kendi hatlarında bir problem olmadığını, bağlantıların sorunsuz olduğunu söylüyorlar. Fiber geçmeden önce ADSL kullanıyordum. 16mbps 150 GB AKN olan. Fiber geçtiğimde bu sorunun düzeleceğini söylediler. Onay verdim ve telefonla görüşmem bittikten yarım saat sonra fibere geçiş yapıldı. Ping konusunda sıkıntı halen devam ediyor ne yazık ki. Haa bu arada, TurkTelekomu defalarca aradıktan sonra beni TP-LINK müşteri hattına yönlendirdiler. Modemin serii numarasını ve benim iletişim bilgilerimi aldılar. Wifi yayın kanalını 11 yaptırdılar. Ne wifi ile bağlantımda ping sorunu düzeldi nede kablo ile. Ne yapacağımı bilemiyorum..
Benim de buna benzer bir sorunum vardı download hızım belirli bir oranda pingim de baya çıkmıştı arıza kaydı oluşturup yapmışlardı garip.
Altyapı varmı
tp-link TD-W9970.Bende arıza kaydınızı oluşturuyorum dedi 4 gün sonra sanırım ben evde yok iken kutudan bir şey yapmışlar olmuş.Türk telekom bu sonuçta sırf 6 ay dondurduğum 1 ay sonra açtırdığımdan dolayı 6 ay uzattı taahhütümüEkiplerin hattı kontrol etmesini talep ediyorum. Tabii ki diyorlar. Fakat bunun için faturanıza ek ücret yansıyacaktır. Onay veriyor musunuz ? şeklinde konuşmalar devam ediyor. Pakete yeni geçiş yaptığım için başka internet hizmeti sağlayıcısına da geçiş yapamıyorum. Modem deneyerek şansımı deneyeceğim sanırım. Kullandığınız modem nedir ?
tp-link TD-W9970.Bende arıza kaydınızı oluşturuyorum dedi 4 gün sonra sanırım ben evde yok iken kutudan bir şey yapmışlar olmuş.Türk telekom bu sonuçta sırf 6 ay dondurduğum 1 ay sonra açtırdığımdan dolayı 6 ay uzattı taahhütümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?