Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bunlara bakmanı öneririm, gamepower lunayı kullanalı 2 sene oluyor gayet mennunum özellikle fps oyunu oynuyorsan vs. yalnızca pedleri alkollü mendil kullanarak sildiğim için biraz deriler soyuldu ses kalitesinde bozulma yaşamadım mei kalite olarak biraz daha yüksek sanırım fiyatı indirime girmiş ona da bakabilirsin
selam, ben şu an james donkey 712 kullanıyorum gördüğüm kadarı ile yaklaşık 3198072345 kişi sana bunu önermiş. Evet cidden güzel kulaklık hatta ben kaç defa düşürdüm bir sıkıntı da yok ama kulaklık ona çok ilgi göstermediğim için midir bilmem sağ tarafı bazen gidiyor ) usbyi cıkarıp takınca düzeliyor evet bu da minik bir kusur sadece usb giriş vra. Arkadaşımda da var aynı kulaklık ben de bu sıkıntı olmamasına rağmen bazen onun sesi boğuk geliyordu belki de mikrofon ağız mesafesindendir. Uzun lafın kısası eğer bütçeni aşmıyorsa ben de sana tavsiye ederim ama yukardakiler gibi mesaj kasmak için değil kullanmış ve hala kullanan biri olarak. he bu arada unutmadan efsane ses kasılıyor fadnjıoafdgk