gtx 1650 rahatca rx570 i tokatlıyor ama genede sen bilirsin harddisk yerine ssd daha hızlı okuma yapar ve daha hızlı açar pc yiDH-A2/AMD Ryzen 3 3200G/Sapphire RX570 8GB /8GB DDR4/1TB Disk/Gaming Bilgisayar
kanka diyer türlü fiyat çıkıyor fiyat aralığından biraz yüksekte bunu bulabildimgtx 1650 rahatca rx570 i tokatlıyor ama genede sen bilirsin harddisk yerine ssd daha hızlı okuma yapar ve daha hızlı açar pc yi
Aynen dostum bende önerdimn bilgisayarlad sağlam donanımlarıda sağlam ucuz hepsi bir arada olması iyi klavya maus okadar iyi değil ama bir verilmesi Çok iyi .ince hesapda 3999 liraya kasa vardı çok iyi bakmanı tavsiye ederim 5999 dan inmişti
Tamam teşekkürler bütün yorumları değerlendiriyorum.knkm toplu satılıyor n11 ve ya trendyolda bakmanı tavsiye ederim gayet iyi cihazlar .
Tamam teşekkürler bütün yorumları değerlendiriyorum.AMD Ryzen 3 3200 G bak istersen dostum. Otelde kullandığım bilgisayar onca book programlarına rağmen sorunsuz oyun oynayabildim.
anladım knk ama 3500 tl ye dedi diye öyle yazdım sende haklısınkanka diyer türlü fiyat çıkıyor fiyat aralığından biraz yüksekte bunu bulabildim