Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eski kulaklığımın sağ tarafı bozuldu. Yeni kulaklık almak istiyorum. Bütçem 3000 TL civarlarında. 3500'de olabilir. Ne önerirsiniz? Rahat ve sesimin net gideceği bir kulaklık.
Rampage RM-K1 aşırı kaliteli bir kulaklık ben de kullanıyorum 4 sene sonra yenisini aldım bozulmadı ama dökülme başladı diye. Ses kalitesi aşırı iyi. İstediğin zaman hoparlör olarak bile kullanabiliyorsun ses arttırması çok fazla. Fiyatı da gayet uygun yazdığın bütçenin baya altında.
gamepower ve rampage'den kesinlikle uzak dur. merdivenalti kalitesiz urunler. bazisinin sansina uzun sure saglam kaliyor ve insanlara oneriyorlar fazla yaniltici bicimde. razer blackshark v2 pro bakabilirsin.