360 Videolar (konu başlığı bulamadım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Selam dostlar bu yotube'da felan 360 videolar atıyorlar ve bazen bunlar 2 ye ayrılmış oluyor(sağ sol şeklinde ortadan ayrılmış) bunu tam yapaiblmemizin yolu var mı dönüştürücüsü falan ? (BOŞ YORUM ATANI REPORTLAYACAĞIM)

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kanka telefonun uyumluysa zaten köşelerde biyerde onu ayarlama şeyi var benim eski telefonum General Mobile idi kırıldı onda oluyordu köşede sembol vardı tıklayınca çift ekran tıklayınca tam ekran oluyordu biraz bakın derim

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bende ekranda dönüyor gayet şekilde etrafımı bakabiliyorum ama ortadan ayrılan bir arkadaşım yaşamıştı bu sorunu video izleyerek çözmüştü bulursam hemen yanıtlar iletirim

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Selam dostlar bu yotube'da felan 360 videolar atıyorlar ve bazen bunlar 2 ye ayrılmış oluyor(sağ sol şeklinde ortadan ayrılmış) bunu tam yapaiblmemizin yolu var mı dönüştürücüsü falan ? (BOŞ YORUM ATANI REPORTLAYACAĞIM)
Panorama tekniğinin videolaştırılmış hali diyebiliriz tabiri caizse ve bir program ile yapılmıyor diye biliyorum özel çekimlerle ve ya 360 kameralar yardımıyla yapılması mümkün diye biliyoruz

Youtube splashart küçük resimde iki ekranın görülmesi 360 olduğunun bir nevi göstergesi

nothing
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
hocam uyumluysa ayarlanabiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...