lBAGUVIXl' Alıntı:@KaoS yazsın kardeş.
fabienx222' Alıntı:pilavüstükuru yazarmısın
lBAGUVIXl' Alıntı:Güzel durmaz @ ile sen KaoS yap kardeşim.
Snipercitr1' Alıntı:lBAGUVIXl' Alıntı:@KaoS yazsın kardeş.
@ KaoS demi bak ?@ var demi
UstadırMemory' Alıntı:Snipercitr1' Alıntı:lBAGUVIXl' Alıntı:@KaoS yazsın kardeş.
Önce Ben Rep Verdim Önce Ben Yorum Yazdım En Başta Bana Yapman Lazım Bana Cevap Vermiyorsun Onlara Veriyorsun Önce Bana Yapman Lazım Önce Ben Dedim
Tamam Özür Dilerim Başkasına Yorum Yazınca Farklı Anladım BenSnipercitr1' Alıntı:UstadırMemory' Alıntı:Snipercitr1' Alıntı:lBAGUVIXl' Alıntı:@KaoS yazsın kardeş.
Önce Ben Rep Verdim Önce Ben Yorum Yazdım En Başta Bana Yapman Lazım Bana Cevap Vermiyorsun Onlara Veriyorsun Önce Bana Yapman Lazım Önce Ben Dedim
Seninkini hazirluyorum zaten
SKOMTİN' Alıntı:bana da yapabilirmisin İNTRO Hacker Dersleri TV YAZI LÜTFEN
Snipercitr1' Alıntı:SKOMTİN' Alıntı:bana da yapabilirmisin İNTRO Hacker Dersleri TV YAZI LÜTFEN
Rep vet YalarIz
By duyuruyu LÜTFEN you okuyun fazla istek geldi sirayla yapacagim ilk ten son yazana Rep vermeyenler uzgunum yapmicam
Rep vermeyene Yapılmaz Hepinize Yapilacaktir
Mignogna' Alıntı:http://panzoid.com/ Şu Sitedende Yapabilirsiniz Ne Uğraşıyorsun ki![]()
UstadırMemory' Alıntı:Snipercitr1' Alıntı:SKOMTİN' Alıntı:bana da yapabilirmisin İNTRO Hacker Dersleri TV YAZI LÜTFEN
Rep vet YalarIz
By duyuruyu LÜTFEN you okuyun fazla istek geldi sirayla yapacagim ilk ten son yazana Rep vermeyenler uzgunum yapmicam
Senin Profiline Baktım Konu Okuyor Yazıyor Konu mu Okuyorsun İntro mu Yapıyorsun
Tamam Çok TeşekkürlerSnipercitr1' Alıntı:UstadırMemory' Alıntı:Snipercitr1' Alıntı:SKOMTİN' Alıntı:bana da yapabilirmisin İNTRO Hacker Dersleri TV YAZI LÜTFEN
Rep vet YalarIz
Senin Profiline Baktım Konu Okuyor Yazıyor Konu mu Okuyorsun İntro mu Yapıyorsun
Buyur Anca Bitti İNdirme Lİnk http://dosya.co/52pbm1t32k1d/clipmaker_(1).mp4.html
lBAGUVIXl' Alıntı:Güzel durmaz @ ile sen KaoS yap kardeşim.