Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Buraya tıklayarak güzel bir bilgisayar konusunu görebilirsin. 200TL kadar bir miktar daha eklersen alabilirsin. Sana o fiyata verebileceğimiz en iyi bilgisayarlardan birisi olur.
işlemcini çok yuksek tutmana gerek yok oncelık anakart ver ekran kartı . anakartını ıyı almalısın sonradan update yapacagın zaman sıkıntı cekme ek olarak ıkıncı el ekran kartı onerırım yaklasık yarı fıyatına gıdıyor bu aralar rx580 8 gb 800 tl ortalama 1050ti 500 tl
Dizüstü arıyorsan bende monster öneririm hem heryerde oynama imkanın oluyor ben kullanıyorum çokta memnunum ücretine göre ayarlayabilirsin özelliklerini
Öncelikle nasıl bir pc var aklında neler olmasını istiyorsun hazırmı almak istiyorsun yoksa parça parçamı toplamak istiyorsun öncelikle bunlara karar vermelisin.
Kanka benim bu sistemi incehesaptan almıştım
Buna monitör ilave edersen 4500 civarına geliyor LG'nin etmez isen sadece kasa 4000 bin tutuyordu tekrardan sistemleri ekleyip kontrol edebilrsin
AMD Ryzen 5 2600x Soket AM4 işlemci
Gigabyte b450m s2h soket am4 ddr4 gaming anakart
apacer panther 8 gb ddr4 3000 mhz cl16 black-silver gamin ram(2 tane 16gb )
zotac gaming geforce gtx 1660 super twin fan 6 gb gddr6 192 bit dx12 gaming ekran kartı
apacer panther as340 480gb ssd disk
gamepower horizon gaming 4*120mm rgb fanlı temperli cam mid atx kasa
gamepower gp-650 apfc 14 cm 80+ bronze 650 w power supply